HomeActualitateCea mai cunoscută trupă de artă urbană, demonstraţie live...

Cea mai cunoscută trupă de artă urbană, demonstraţie live într-un centru comercial!

Centrul Comercial Orhideea provoacă tinerii talentați și pasionați de artă urbană la un concurs inedit de graffiti. Artiștii ce doresc să își demonstreze talentul și să ia parte la această competiție care va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, în parcarea centrului comercial, vor putea câștiga unul dintre cele 3 premii în valoare de 1000 / 500 / 250 Euro.

Concursul este susținut și totodată jurizat de una dintre cele mai faimoase și talentate trupe de grafferi profesioniști din țară, Sweet Damage Crew, ale căror art-work-uri pot fi văzute atât în București, cât și pe numeroase clădiri din țară.

Centrul Comercial Orhideea, deținut de Catinvest Eastern Europe, dorește să ofere constant clienților ce trec pragul centrului comercial experiențe inedite, expoziții și posibilitatea de a se exprima artistic sau a-și dezvolta abilitățile personale.

GRAFFITI CONTEST va fi un concurs-eveniment ce va avea loc sâmbătă, 3 Noiembrie, cu începere de la ora 12:00. Participantii vor realiza lucrările de artă modernă într-un spațiu special amenajat în zona de parcare a Centrului Comercial Orhideea (aripa Plevnei), iar timp de 6 ore publicul va putea urmări etapele realizării unui graffiti profesionist. Evenimentul va începe cu demonstraţia celor de la Sweet Damage Crew şi va continua cu concursul propriu-zis.

În perioada 4.11 – 11.11 lucrările vor fi expuse în Centrul Comercial Orhideea, iar vizitatorii se vor putea bucura de o expoziție inedită și vor putea vota preferații, atât fizic, în urne, cât și online, pe Facebook. Mai multe detalii despre concurs găsiți atât pe site-ul centrului, www.orhideea.ro, cât și pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/OrhideeaCentrulComercial.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare