HomeActualitateCINSTE LOR: Jandarmii români ne-au scăpat de secetă!

CINSTE LOR: Jandarmii români ne-au scăpat de secetă!

Jandarmeria Română, prin Inspectoratul Ialomiţa, Detaşamentul 3 Feteşti, este la datorie nu doar pe Facebookul naţional, ci şi pe câmpurile arse de soare ale ţării. Aflăm dintr-o postare feisbucistică a Ijj Ialomiţa cum, deşi aflată în inferioritate numerică, echipa din Feteşti a reuşit să imobilizeze 3 + 1 infractori periculoşi. Aceştia se aflau în exerciţiul acţiunii de sustragere a unei cantităţi neprecizate, dar considerabile, de ştiuleţi din patrimoniul agricol. 

Cele trei persoane şi seceta complice au fost deferite organelor îndreptăţite a le trage legal la răspundere, recte Poliţia Ţăndărei, după întocmirea actelor constatatoare. Complicele celor trei, adică seceta, va fi urmărit penal şi pentru ultraj, fiind singurul care s-a opus reţinerii. Neaflându-se la prima abatere, pentru că nu se lasă dusă de mult timp şi a produs numeroase alte pagube importante agriculturii naţionale, secetei i se va întocmi dosar penal cu circumstanţe agravante: i-a lovit în cap  insistent (cu ajutorul altui complice, soarele) pe cei doi jandarmi, iar la postul de Poliţie a pretins că infractorii culegeau ştiuleţii cu complicitatea poliţiştilor care se făceau că-i doare în ştiulete de porumbul unei societăţi particulare.

[image image-id=”45912″ height=”400″ width=”400″ image-title=”jandarmeria”]

Suntem în măsură a vă da noi primii vestea cea mare: e de aşteptat să apară ploile atât de necesare acum, devenind evident că acestea vor profita de lipsa secetei arestate şi băgate la răcoare. În eventualitatea unor cantităţi neregulamentare ale precipitaţiilor, Jandarmeria Română îşi va face la fel de conştiincios datoria, luând măsurile legale ce se impun faţă de ploaie şi complicele ei, furtuna. Trăsni-v-ar Sf. Ilie de hoţi pe toţi, că nu vă mai satură Dumnezeu de furat în România! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare