HomeActualitateGabrielo, fii rea cu Pandele!

Gabrielo, fii rea cu Pandele!

Amorezi pasionați încă de pe vremea când ea era în doliu după primul soț, iar el, romantic, o invita să-i arate câta măgăoaia de catedrală medievală și-a tras în Voluntari, Gabriela Firea și Florentin Pandele au stat tot timpul sub zodia filmelor de dragoste, gen Love(le) story. Doar acum, în prag de alegeri, pentru că se apropia funia de par și risca Pandelică să rămână fără coledzi, el a optat pentru un alt film de succes: Adio, dar rămân la bine. Pentru că, la drept vorbind, după ce ai supt atâția ani la țâța voluptuoasă a primăriei, e al naibii de greu să te înțarci singur.

Cum nu putea fi însă și cu anumite organe (mă refer, evident, la inima lui generoasă) în curul primăriei, și cu sufletul în raiul pesedist, Florentin băiat creștin și-a dat seama că, dacă mai umblă mult cu independența în gură, o să fie nevoit, într-o zi, să demisioneze din PSD. Că până și electoratul din Voluntari, cât o fi de prost că l-a ales, are și el mândria lui, nu poți să-l prostești de tot, așa, în față. Pe de altă parte, dacă demisiona din Partid, Pandelică se decupla de la țâța lăptoasă a primăriei tocmai în ultimele săptămâni de mandat, iar asta ar fi însemnat să aducă de-acasă uleiul, zahărul și gălețile electorale. Și de unde atâtea găleți, când el o are doar pe Gabriela?

De aceea, ce s-a gândit acest cuplu de taină al Partidului, un fel de ”odioasa dictatură și sinistra lui soție”, varianta capitalistă? Hai, iubi, să te dau eu afară din Partid, că tot sunt șefa organizației PSD Ilfov, că doar așa poți să-ți și păstrezi primăria, și poți să și candidezi. La cât sunt de bolovani, alegătorii PSD și ai lui Pandele nu s-au prins și probabil nici n-o să se prindă prea curând de chestia asta. Multora, ideea li se pare o șmecherie nemaivăzută, dar, dacă ne uităm în urmă, pesedeii au mai comis-o deja. Amintiți-vă că în 2008, Sorin Oprescu candida independent, după ce se ”certase” cu corupții din PSD. Partidul i-a retras sprijinul pe față, fiindcă pe la spate îl susținea masiv, iar în cursă l-a trimis, pe post de iepure, pe Cristi Diaconescu. Evident, Oprescu l-a bătut măr pe ”candidatul PSD”. Acum, povestea se repetă la Voluntari: PSD are drept candidat un iepuraș de vreo 26 de anișori, care nici el nu prea știe ce caută p-acolo, iepuraș pe care normal că-l va sabota la greu, ca să iasă primar cine trebuie, adică adversarul lui politic, ”independentul” Pandelică. Altfel spus, gorobeților, ori că votați PSD, ori că nu-l votați, tot PSD câștigă!

Totuși, nu pot să nu mă gândesc la ce-o fi în sufletul de mamă al Gabrielei. Cât zbucium pe sărmana femeie, să-și dea afară din Partid în șpițuri propriul soțior, tăticul copiilor ei! Pariez că, la cât e de hotărâtă și de credincioasă Partidului, Gabriela nici nu-i mai vorbește lui Pandele și nici nu mai face menajul prin viloanță, deși ea este, precum a declarat, o menajeră prin definiție, îi place să facă curat după bărbați. Așa că acum, probabil, Florentin își gătește independent, își spală rufe independent și le și calcă, tot independent. Despre cum se desfășoară nopțile celor doi, nu mă întrebați, că n-am idee, dar bănuiesc că, tot spre a păstra aparențele, Gabriela Firea n-o să mai nască puii vii prea devreme – cum să te-mpuiezi tocmai cu dușmanul Partidului?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare