HomeActualitateIslamism, multiculturalism, marxism, terorism...

Islamism, multiculturalism, marxism, terorism…

La început apar în grupuri mici, inofensive, stârnind milă și cerșind pământ și apă. Iar statul social, o clonă perfidă a statului socialist, își deschide larg brațele și-i găzduiește. Sigur, nu gratis. În numele unor principii tembele de tip libertate, egalitate, fraternitate, statul neomarxist îi adoptă și-i înhamă la căruța economiei de ghetou sperând astfel să transforme asistații de profesie în contribuabili model care să plătească pensiile populației europene îmbătrînită și guvernată spre trîndăvie de regimurile socialiste. Când sistemul de pensii al statului asistențial este un caritas aflat în colaps din cauza sporurilor demografice negative, cârpeala cu musulmani pe post de contribuabili poate fi o soluție de compromis. Dacă în 1950 în Europa erau doar vreo 50.000 de musulmani, în 2010 numărul acestora a crescut la 23 de milioane.

Pe măsură ce guvernele țărilor europene au virat-o spre marxism și populism iar statul social a devenit o modă care a contaminat profund partidele cu viziuni de dreapta, comunitățile musulmane s-au transformat în populații. Așa cum paraziții se înmulțesc exponențial în organismele fără anticorpi, tot așa și musulmanii s-a răspîndit în Europa Occidentală, care a văzut în adepții lui Allah o masă amorfă numai bună de exploatat. Beneficiile sociale, dreptul la vot și autonomia culturală de care s-au bucurat invadatorii au constituit tot atâtea cauze pentru care urmașii primilor coloniști s-au transformat în armate de ocupație.

S-a intrat astfel în faza a doua, când în numele egalitarismului marxist și a multiculturalismului tembel guvernele au permis ca în ghetourile musulmane să guverneze Șaria, prezentată drept o religie a păcii care oferă principii morale solide bieților dezrădăcinați. Ocupați cu noua religie a egalitarismului iluzoriu și guvernați de introducerea discriminării pozitive ca mijloc de protecție a minorităților musulmane împotriva tiraniei majorității, politicienii populiști și demagogi ai Europei de Vest au accepta existența unui sistem legal paralel.

Așa s-a declanșat faza a treia a expansiunii musulmane, în care popualțiile tot mai numeroase au început penetrarea societăților gazdă mizând pe democrație și valorile ei. Islamul a devenit religie alternativă. Candidații cu vederi islamiste au fost susținuți în alegeri și au penetrat instituțiile publice la cel mai înalt nivel. Religia păcii și-a arătat hidoșenia iar principiile ei tembele au început să fie impuse prin forță și violență. Guvernele au reacționat exact pe dos și au introdus reglementări draconice împotriva propriilor cetățeni care au încercat să protesteze față expansiunea violentă a Islamului. Discriminarea pozitivă a devenit o formă de tiranie a minorității sprijinită irațional de statele sociale europene. Libertatea de expresie a majoritarilor a fost suprimată brutal. Este de notorietate cazul unei europarlamentare din Asutria care a fost amendată cu 40.000 de euro doar pentru că a afirmat, pe baza unor statistici ale Europol, că peste 70% din violurile comise în Europa au ca autori musulmanii. Miliția marxistă a gândirii n-a tolerat adevărul.

Au apărut zonele interzise în care poliția nu poate intra să aplice legea și în care Șaria este singura regulă aplicabilă. Vălul, violul, crima și violența adică. În Zonele Urbane Interzise musulmanii au creat societăți paralele guvernate nu de legile statului gazdă, ci de miliții musulmane care impun Șaria. Și care trec la represalii împotriva tuturor celor care nu respectă tembela religie a păcii. Moscheea a devenit și tribunal și primărie iar imamul s-a transformat în guvernator. Urmarea? Violențe în cascadă, violuri și crime împotriva creștinilor, toate lăsate nesancționate de guvernele europene. Este stadiul patru al ocupației musulmane în care ne aflăm acum. Jurnalistul Paul Ghițiu descrie reacția statelor la atrocitățile Islamului: „Poliţia are consemn strict de a nu interveni în cazuri în care sunt implicaţi musulmani pentru a nu fi acuzată de rasism. Astfel, ajunge după ce agresiunile sexuale se consumă în linişte (e vorba de violuri grave, chiar şi asupra unor fetiţe de 11, 12 ani, poate şi mai mici, nu numai de mult mai vestita noapte de anul nou), după ce prăvăliile şi micile magazine au fost jefuite, după ce crimele, bătăile, represiunile s-au finalizat. De aceea, în mulţi ani, în ghetorurile musulmare au înflorit bandele de traficanţi de carne vie, inclusiv, pe scară largă de minori, de traficanţi de droguri, de arme, de organe, pe care poliţia nu le deranjează pentru a nu fi acuzată de rasism.

Anchetele, atunci când sunt începute, se termină, cel mai adesea, fără urmărire penală, pentru a nu ridica suspiciuni de rasism. Tribunalele iau decizii cel puţin aberante în favoarea vinovaţilor musulmani pentru a nu provoca acuze de rasism.

Câteva exemple dintre miile similare: după ce au ajuns în Novegia în iulie, trei tineri musulmani au violat o norvegiană de 14 ani. În Norvegia, pedeapsa maximă pentru viol în grup este de 21 de ani. Unul a primit 344 ore de muncă în folosul comunității, altul 17 luni, iar al treilea 10 luni! În Finlanda, un musulman de 17 ani, care a violat o finlandeză de 13 ani, a primit 17 zile de muncă în folosul comunităţii. In Suedia, un musulman cu peste 39 de infracţiuni la activ, la o lună după ce comisese un viol anal asupra unei sudeze, este prins în timp ce întreţinea încă relaţii sexuale cu trupul deja mort al unei tinere sudeze în parcarea subterană a hotelului Sheraton din Stokholm. Nu fusese deportat după violul anal pentru ca să nu facă acelaşi lucru, după cum se exprimase, pe post de apărător, chiar procurorul statului, Daniel Jonsson: “Nu înțeleg de ce o femeie somaleză în acest caz, ar fi mai valoroasă decât o femeie suedeză. Dacă el ar fi deportat, ar putea comite acolo infracțiuni.”Tot în Finlanda, care nu avea până de curând violuri: o fata de 14 ani a fost violata de doi “refugiati afgani; dupa o zi, o alta fata de 14 ani a fost violata de un alt “refugiat”, iar o fata de 17 ani a fost răpita de fostul ei prieten – tot “refugiat” – legată de un scaun, stropită cu benzină şi incendiată!„

În aceste condiții gestul cancelarului Angela Merkel de a invita musulmanii să vină și să se stabilească în Germania capătă proporțiile unui atentat împotriva Europei. Asta cu atît mai mult cu cât bătrâna senilă din fruntea guvernului german IMPUNE tuturor țărilor să accepte cote de invadatori musulmani sub sancțiunea tăierii fondurilor europene. Întrebarea dacă Merkel este cancelat sau fuhrer se naște aproape firesc.

Ceea ce intrigă este faptul că în ciuda atentatelor tot mai dese și mai sângeroase comise de musulmani, autiștii care conduc Uniunea Europeană refuză să adopte măsuri de forță care să blocheze ascensiunea Islamului spre stadiul 5 de evoluție, în care religia musulmană va fi dominantă și impusă cu forța statelor europene. Nu întîmplător cel mai lovit stat din Europa este Franța, care este și cel mai comunist dintre toate. Cu o comunitate de peste 6,5 milioane de musumlani Franța este cel mai islamizat stat european. Este singurul stat în care au fost acceptate și declarate 750 de Zone Urbane Interzise, guvernate de Șaria și în care legea franceză nu se aplică. Iar când acest stat tembel este unul din cei doi poli de putere ai Uniunii Europene este de așteptat ca Mecca să se relocheze la Paris pentru o lungă perioadă de timp. Poate pentru totdeauna. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare