HomeActualitateLaura Georgescu, decisă să interzică posturile Cartoon Network şi...

Laura Georgescu, decisă să interzică posturile Cartoon Network şi Minimax, pentru incitare la violenţă

Deşi este vacanţă, mai mulţi membri ai CNA ar fi propus, potrivit unor surse dornic să-şi păstreze anonimatul, reunirea de urgenţă a Consiliului, pentru dezbaterea unor chestiuni grave. „E clar că nu se mai poate continua aşa, au depăşit orice limită. Seară de seară practică manipularea, discursul agresiv, revanşard, recomandă chiar linşarea adversarilor. Aceasta nu e televiziune, e propagandă deşănţată şi incitarea la ură de rasă!”, ar fi spus preşedinta CNA, Laura Georgescu.

Tocmai pe când unii colegi din Consiliu se pregăteau să o aplaude, iar ceilalţi se întrebau ce s-o fi întâmplat cu ea (o fi de la caniculă?), demnitara a venit cu precizarea necesară: „Da, mă refer la posturile Cartoon Network şi Minimax. Violenţele fizice şi de limbaj pe care le-am văzut acolo sunt şocante. În fiecare seară e unul mic, cu ochelari şi buze mari, tare-n gură, care face tot felul de experienţe şi manipulări genetice. Nu Mihai Gâdea, cum dracu-l cheamă? A, Dexter!

Şi mai e unul, care se dă forţos, are gel în păr, umblă cu un maieu din ăla de tractorist, fără mâneci, are-n el numai figuri şi mişcări de karate şi le promite tuturor că le rupe capul. Cum să-l cheme Mircea Badea, vedeţi-vă de treabă! Mă refer la Johnny Bravo! Nu mai vorbesc de pisica şi şoarecele care se bat toată ziua, semnează armistiţii, le încalcă, se lovesc pe unde pot şi oriunde te-ai uita, dai numai de ei. Schimbi de pe Cartoon, îi vezi pe Disney Junior, muţi de pe Disney, îi vezi pe Minimax, pleci de pe Minimax, intri pe Boomerang, tot ăştia sunt, se încaieră ca dracii! Ce Băsescu şi Ponta visaţi? Tom şi Jerry, inculţilor”, ar fi spus, nervoasă la culme, Laura Georgescu, care a promis că va demara procedurile pentru scoaterea totală din grilă a posturilor incriminate.

Întrebată de un jurnalist dacă aceeaşi măsură extremă n-ar trebui aplicată şi Antenei 3, care incită la violenţă şi mai rău, doamna Georgescu a ridicat din umeri: „De unde să ştiu dacă Antena 3 incită la violenţă, stau eu cu ochii pe ei? Eu mă uit toată ziua la desene animate, n-am de unde şti ce fac ăia la Antene!”.  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare