HomeActualitateSpre a mai scoate un ban, Primăria va monta...

Spre a mai scoate un ban, Primăria va monta camere în toalete, să poată face Tudy chat erotic!

În ciuda tuturor cârcotașilor, criticilor și clotildarmanzilor, Primăria Capitalei duduie de atâta activitate intensă – și ce-ați vrea să facă, dacă sunt atâtea dudui din PSD-PNL-UNPR-ALDE pe acolo, încât bietul Nicușor Dan n-a mai încăput în nicio comisie? Lucrurile se desfășoară cu repeziciune, toată lumea pune osul la treabă – și mai ales Tudy, viceprimarul, și-ați văzut câta osul are ăla – pe scurt, Primăria e un focar de creație, cu o regină, niște albinuțe și muuuulți trântori.

Ca să nu mai fie criticată ba că nu taie un fir de iarbă, ba că taie toți copacii din rădăcină, primărița Firea a dat dispoziție ca toți angajații să vină cu idei de afaceri, pentru a spori bugetul, destul de firav, de care edila dispune. Și, cum românul e născut idiot – adică are multe idei, încă din naștere – cineva a propus să nu se mai lase toaletele din Primărie nesupravegheate, ci să se instaleze în ele camere de luat vederi. ”Nu știm când îl apucă pe domnul Tudy confesiunile erotice și ne-am gândit că ar fi și păcat să stea toaletele alea neexploatate. La ce valoare e domnul Tudy, o să se bată străinezele să-i acceseze webchatul. Când o intra el în baie și-o începe să țină monologul ăla impresionant, cu mâna pe ștromeleag, o să crape camerele la toate suedezele și la urâtele alea de englezoaice”, ne-a declarat inițiatorul acestui inedit proiect, domnul consilier Vasile Alăbuței.

Se pare că doamna primăriță a fost foarte încântată de propunere și, cum nici ea nu duce lipsă de idei, le-a cerut specialiștilor în IT din Voluntari să creeze o nouă grafică pentru cunoscutul joc Solitaire. ”Doamna Firea ne-a uimit cât e de creativă. Și-a dat seama că funcționarii din Primărie, pe timpul mandatului dumneai, n-o să facă absolut nimic pentru cetățeni, că le face dânsa pe toate și, ca să nu se plictisească oamenii, o să-i lase să se joace toată ziua Solitaire. Dar nu cu cărți de joc normale, ci cu unele pe care o să apară imaginea lui Tudy cu mâna pe trotinetă. Și jocul n-o să se mai numească Solitaire, ci Solitar. Păi, ori suntem români patrioți, ori nu mai suntem?”, a precizat distinsul domn Alăbuței.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare