HomeActualitateSpune-mi, țara când se fură? Noaptea, pe fulgerătură!

Spune-mi, țara când se fură? Noaptea, pe fulgerătură!

După o mascaradă de ”consultare publică” la care s-au sfătuit cu hoții cum să facă să le fie bine hoților, acest guvern de tâlhari a făcut ceea ce nici Terente, regele bălților, n-ar fi îndrăznit să facă: să intre noaptea, în casele a milioane de români, și să-i reguleze pe toți, fără milă. Nu zic, prostiții care au votat acest guvern de tâlhari și nesimțiții care n-au catadicstit să voteze, chiar ar merita să fie fxxxți până se schimbă banii, dar noi, ceilalți, ce vină avem? Noi, care am fost la vot, care suntem cetățeni cumsecade, care ne plătim taxele, credem în puterea legii, credem în justiție, noi cu ce-am greșit să trăim în această țară de oi condusă de hiene?

Un guvern care schimbă legi ca să-și scape propriii corupți, un guvern care dă o lege specială pentru un singur om – Liviu Dragnea, nu mai este guvernul unei țări întregi. Da, PSD a fost votat de 3 milioane de prostiți, care nu mai produc, n-au produs sau nu vor produce nimic altceva decât coji de semințe și pârțuri în fața televizorului. Da, este democratic ca PSD să formeze guvernul. Dar nu mai este democratic atunci când acest guvern nu doar că nu-și îndeplinește promisiunile din campania electorală, ci încalcă orice lege morală și de bun simț, făcând din furt o politică de stat și din hoție o datorie.

Din seara asta, guvernul Grindeanu nu mai are nicio legitimitate. Acest guvern trebuie să plece de la putere, cu tot cu partidul de tâlhari dezincriminați care l-a produs. Căci un guvern care sfidează milioane de români cinstiți, zeci de mii de români care au ieșit în stradă, care se șterge la fund cu voința poporului, exprimată prin referendum, nu mai este un guvern legitim. Din seara asta, orice contract social dintre guvernul României și poporul României este rupt. Din seara asta, românii au nu doar dreptul, ci și datoria să se răzvrătească împotriva unei puteri tiranice și perfide, care și-a bătut joc de orice înseamnă joc democratic și care vrea să instaureze dictatura hoților.

Se spune că fiecare țară are conducătorii pe care și-i merită. Judecând după faptul că stăpânul sclavilor din PSD, dictatorul wanna be Liviu Dragnea, tocmai și-a numit azi fostul șofer ministru, am putea spune că România are conducătorii auto pe care și-i merită. Dacă tăcem, înseamnă că ni-i merităm toți. 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare