HomeCulturăCarti si cititoriMihai Gâdea - file din jurnal

Mihai Gâdea – file din jurnal

13:45 – Bun­ dimineața, dragă jurnalule! Nu că­ scriu eu în tine și că­ te laudă­ toți prietenii mei de la Antena 3 când te uit intenționat prin redacție, dar îmi place de tine de nu mai pot. Spre deosebire de celelalte jurnale, care sunt toate b­ăsiste, tu ești singurul jurnal salutar.

14:10 – Îmi iau prosopul cu „Motanul înc­ălțat” – după­ p­ărerea mea, niște desene animate foarte înțelepte – și mă­ duc la baie. M­ă spă­l pe dinți și, când dau să­ m­ă aplec spre chiuvetă­ să­ scuip, mă­ lovesc, ca de fiecare dată­, cu fruntea de etajeră­. Bizară­ coincidență­, nu-i așa, jurnalule?

15:36 – Mare dreptate a avut domnul Voiculescu Dan când a spus: „În politică­, prostia nu e un handicap!”. Cum? Nu Domnia Sa a spus asta? Atunci cine? Napoleon??? Dă­-mi voie să­ mă­ îndoiesc, dragă­ jurnalule. Pă­i ce, avea Napoleon atâția proști în jurul lui cum are domnul Voiculescu, încât să­-i vină­ lui mai abitir în minte un astfel de aforism???

16:00-18:00 – Am citit și eu teza de doctorat a lui Victor Ponta și nu este vorba de niciun plagiat. Cei care susțin contrariul sunt aceiași b­ăsiști dobitoci și nesimțiți care au organizat o lovitur­ă de stat cu arma-n gât și l-au b­ăgat pe Nă­stase nevinovat la pușcă­rie. În primul rând, Ponta a scris la un computer mult mai frumos și mai scump ca rîșnița la care a fost scris ”originalul”, iar în al doilea rând originalul este plin de inutile note de subsol care nu se regă­sesc în lucrarea mult mai aerisit elaborată­ de premier.

20:30 – Iată­, drag­ă jurnalule, cum profesionalismul nostru neegalat este încă­ o dată­ – a câta oara?! – apreciat la cel mai înalt nivel. În seara aceasta, în cadrul galei internționale „Premiile Antena 3”, Antena 3 a primit distincția de „cea mai bun­ televiziune de știri din trustul Intact”. Concurența cu noi înșine a fost aprigă­, premiul fiiind, astfel, cu atât mai valoros. În consecință­, vom realiza o emisiune specială­, la Londra, unde ne vom invita unii pe alții și ne vom felicita reciproc.

23:00 – Dă­, Doamne, să­ nu se prindă­ nimeni c­ă mă­ cheamă­ și Emanuel!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare