HomeVedeteGalaxia Tutenberg. Războiul divelor, scena balcoanelor

Galaxia Tutenberg. Războiul divelor, scena balcoanelor

Penultimele femei bătute de Ștefan Bănică Jr. s-au întâlnit, în sfârșit, în aceeași emisiune TV, iar lumea a putut constata, din nou, cât de diferite sunt una de cealaltă mamaile showbiz-ului românesc.

Click.ro, de pildă, a remarcat faptul că Mihaela Rădulescu a cam exagerat cu push-up-ul, în sensul că și-a ridicat sânii atât de mult că nu i se mai vedea bărbia. Așa e! Sânii ăia stăteau în sutien mai înghesuiți decât corupții lui Şerban Nicolae în pușcărie.

Andreea Marin a fost criticată de fani că, dimpotrivă, ar fi fost prea îngăduitoare cu sânii ei și că i-a lăsat să zburde liberi prin platoul emisiunii „Uite cine dansează“. Chestia asta, zice click.ro, ar fi îngrețoșat niște sensibili, pentru că – să ne scuzați – nurii Andreei nu au nici fermitatea tinereții, nici plasticul Mihaelei. În privința stilului celor două protodive s-a pronunțat Iulia Albu, critic de modă, mai cunoscută pentru găina din lesă și ghiveciul în cap, care a remarcat același lucru: inegalitatea de sfârcuri, pe scara verticală. Și, uite-așa, în loc de Încleștarea Titanilor, am avut parte de o dezbatere națională despre țâțe. Încleștarea Țîțanelor, cum ar veni.

Sân Petru

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare