HomePoliticParlamentBârfe, șmenuri, șușanele: Bate un vânt rece dinspre Bruxelles...

Bârfe, șmenuri, șușanele: Bate un vânt rece dinspre Bruxelles peste anticorupția de la București

Bate un vânt rece dinspre Bruxelles peste anticorupția de la București. Iar efectul ar putea fi că, dacă temperatura scade suficient de mult, anticorupția s-ar putea să înghețe. Deci să nu se mai miște. Ba poate chiar să moară. Deci, da, despre asta e vorba: europenii s-au cam plictisit de atâta balamuc cu procurori, dosare penale și furăciuni. Și nu, nu pentru că ar rezona la argumentele corupților de la București, ci pentru că toată povestea s-ar putea întoarce împotriva lor (vezi inițiativele mai vechi referitoare la o ANI europeană și cele ceva mai noi care vorbesc de un parchet al UE), nici ei nefiind chiar îngeri.


Livinho a declanșat deja procedurile de cerșeală internațională pe la FMI. Dar nu singur, ci ajutat de Manole, fosta sursă a Securității de la Institutul de Economie Mondială. Care Manole, indiferent ce Ană o fi zidit el prin zidurile fostei poliții politice ceaușiste, are niște contacte foarte bune în lumea financiară internațională. Iar cum o mână spală pe alta și ambele ne iau banii, nu veți auzi de la Dragnea că vra să-și pună guvernator la BNR prea curând, Manole fiind numai bun pentru slujba asta.


Și încă una cu Livinho: omul face bisnis, prin intermediari, nu numai cu porci, ci și cu alte animale degrabă vărsătoare de CO2 în atmosferă. Și că face bisnis mai e cum mai e, dar o grămadă de bani vin de la stat, prin tot soiul de subvenții, pentru animalele cu pricina. Vorbim 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare