HomePoliticGuvernCiolacu, premierul care dansează pe Po(a)nte(a)

Ciolacu, premierul care dansează pe Po(a)nte(a)

Conducerea Partidului Social Democrat (PSD) a constatat că C(i)olacul lor de salvare a ciolanului ce plutește pe Dâmbovița nu are gaură și, prin urmare, nu va putea permite accesul tuturor baronilor locali ai formațiunii politice, în anul electoral ce se vede la orizont (nu la stația de metrou de pe Magistrala 5 Drumul Taberei).

Astfel s-a găsit o gaură pentru C(i)olac, în persoana doctorului de cursă lungă Victor Ponta, un politician experimentat în a conduce corabii ce iau serios apă sau chiar foc.

Emoțiile baronilor din teritoriu au fost risipite, acum că PSD are un premier și un președinte ce dansează nu pe poante, ci pe Ponta.

Nu putea exista un context mai bun pentru îmbrățișarea lui Victor Ponta CA Consilier onorific fără onoare al șefului Guvernului, decât după emanațiile de gaze (în afară de cele de la palatele Victoria și Cotroceni) ce crează explozii în toată țara.

Ponta a simțit pe propria piele ce înseamnă să fii un mare ars în politica românească.

Inclusiv pentru el România a plătit o factură grasă la Comisia Europeană și nici măcar nu a fost transportat la spitale din străinătate.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare