HomePoliticDELOC ȘOCANT: Cristiana Anghel îl acuză pe Iohannis de...

DELOC ȘOCANT: Cristiana Anghel îl acuză pe Iohannis de amestec în treburile interne ale României!

După ce Președintele Iohannis și-a exprimat dezacordul față de cum a implementat Guvernul cardul de sănătate, senatoarea foamei Cristiana Anghel a răbufnit în fața presei: "Herr Iohannis să-și vadă de afacerile lui cu cherestea și să nu se bage unde nu-i fierbe gaterul! Dumnealui nu reprezintă la Cotroceni interesele României, a afirmat-o și doamna ministru de la Mediu. Stă acolo pentru că a fost impus de străinătate și diaspora vândută străinătății. 

Eu am somat Ambasadele SUA și Marii Britanii să nu se mai amestece în treburile noastre interne de schimbare a Codului Penal. Avertizez și Ambasada Germaniei, adică dl Iohannis, să lase în pace această țară pe care patrioți ca mine și dl Prim-Ministru vor s-o vadă independentă ca în Epoca de Aur a lui Ceaușescu. Dl Iohannis s-a declarat în dezacord și cu modificările preconizate ale Codului Penal, dovedind că este unealta lui Băsescu și agent infiltrat la cel mai înalt nivel.

Dacă aceste ieșiri ale așa-zisului Președinte vor continua, eu voi intra din nou în greva foamei, refuzând timp de o lună hrana de la bufetul Parlamentului. Voi supraviețui doar cu cafeaua, sucul de portocale și plăcinta cu mere din meniu. Cer Antenei 3 să mă sprijine în protestul meu prin organizarea Plimbării de la Cotroceni, episodul doi. Să le arătăm străinilor că suntem imposibil de confiscat și să-i strigăm ghinionului de la Cotroceni: Fă afară Primul Pas, copipeistule de sas! Pensionari, sunteți pe recepție?"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare