HomePoliticParlamentÎndrăznește mai mult. Păi mai mult ca Tăriceanu nu...

Îndrăznește mai mult. Păi mai mult ca Tăriceanu nu se poate…

Nu, poza nu e strâmbă. Strategii de imagine ai ALDE lucrează cu o firmă atât de serioasă, încât au trântit prisma aia de țeavă nevopsită și ruginită, într-o rână, în zona Bucur-Obor.

Am mai văzut una, la fel, la Piața Presei Libere. Și m-am uitat cruciș, recunosc, pentru că la mine în oraș nu vezi așa ceva. Ce Dumnezeu de justificare a găsit Primăria Capitalei de-a permis mizeriile astea pe domeniul public? Cât de proastă este legea electorală, dacă permite promovarea persoanelor politice în afara perioadelor electorale?

Mă întorc la prismă. Îl felicit pe tipul care i-a albit ochii lui Tăriceanu pe bucata aia de poliplan, l-a umanizat. Într-o imagine similară nevandalizată, Tăriceanu arată ca un psihopat, gata să muște din nevinovatul ăla de lângă el, care privește încrezător ca un decerebrat….

Și gata. Mă opresc la slogan. Frate, voi știați ce slogan are ALDE? Uite, ăla din josul prismei, că strategul ăla genial de la ALDE nu e doar talentat la ales furnizori iefteanu, care pun prismele într-o rână, e și foarte talentat la imagistică stradală, pune textul vital la nivelul gleznei…

„Îndrăznește mai mult”.

Știu, acum râdeți de vă căcați pe voi. Ăla micu’ de la Partidul Conservator (scuze, uit mereu cum îl cheamă), numai moacă de îndrăzneț n-are. Cu ochișorii ăia umezi, i se potrivește sloganul ALDE cum mi se potrivește mie o rochie fără umeri.

Iar tipul din stânga, Tăriceanu, este overloaded cu sloganul ăsta. Păi de el știm că îndrăznește mai mult. Și când nu trebuie. El e nesimțitul care s-a băgat pe ușa din dos într-o instituție unde noi stăm la coadă ca proștii. El e tipul care vociferează, când e prins, că n-are timp să stea la coadă, făcând atâtea lucruri importante pentru țară.

Uită, nefericitul, că pentru noi e mai important să nu mai stăm la coadă, ca niște mâhniți umiliți, cu orele și cu zilele. Ne-am săturat de cozi, după zeci de milioane de euro băgate în informatizări, sedii și trainninguri profesionale. Cum mama dracului își face treaba Tăriceanu dacă efectul muncii lui este o asemenea umilință și batjocură?

Iar acum, tot oamenii lui Tăriceanu au produs mizeria asta. O prismă publicitară infectă, cu un mesaj prost, cu două fotografii nefericit alese și combinate, puse pe domeniul public într-o formă legală suspectă. Iar ALDE crede că îi poate ajuta o asemenea campanie outdoor, după ce liderul lor a făcut ceva ce a indignat o țară întreagă?! Pe bune, atât de proști sunt ăștia, de la partidul ăsta? Sau atât de proști îi cred pe bucureșteni?

Pasionat de fotografie și de upcycling, Bogdan Stoica a scris în 2015 un ebook despre fotografia cu telefonul, iar în această toamnă a lansat o carte de dezvoltare personală a femeii în detrimentul bărbatului, pe care o puteți comanda de AICI

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare