AcasăPoliticPresedinte si alti functionariPolițiștii belgieni, sesizați de femeia de serviciu a CE,...

Polițiștii belgieni, sesizați de femeia de serviciu a CE, după ce Iohannis a rămas singur în sală, așteptând o funcție

Ilustrație: Marian Avramescu

Incident la ultima reuniune a Consiliului European, după ce femeia de serviciu care avea datoria să igienizeze sala și să stingă lumina a sunat la poliție pentru că președintele României, Klaus Werner Iohannis, fost candidat – în visele sale – la funcția de secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), refuza să părăsească sediul din Bruxelles, la multe ore după încheierea evenimentului.

Potrivit primelor informații, Klaus Iohannis încă mai aștepta o numire într-o funcție importantă a Uniunii Europene.

Polițiștii i-au explicat șefului statului român că nu mai are ce să aștepte.

Acum se așteaptă o urmă de reacție și din partea lui Iohannis.

Iar polițiștii belgieni nu au la dispoziție zece ani, precum românii, în așteptarea unei reacții din partea meditatorului.

Au și ei un meci contra Franței de urmărit în curând.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare