HomePoliticGuvernTeo Doru Viciul a profețit Noua Apocalipsă; Moțiunea ar...

Teo Doru Viciul a profețit Noua Apocalipsă; Moțiunea ar fi Tragedia Erelor

”Bugetul arată foarte bine în acest moment, dar, dacă trece moţiunea de cenzură, nimeni nu va putea să închidă bugetul pentru anul viitor”, a declarat, miercuri, Arhanghelul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

Ciorlando, cel care a ajuns să se afunde în smârcurile PSD la dreapta țaței Viorica Viorica Dănșilă, deși poartă numele lui Dumnezeu, este cel ce a ridicat enorm producția, comerțul și moneda României, reușind fabuloasa performanță să depășească chiar și cele mai competitive, agresive și puternice erori economice ale Occidentului. În prezent, între reușitele cele mai însemnate ale lui Teo se află o inflație înfloritoare, cu leul românesc ajuns mai fioros chiar decât un cățeluș nou-născut, o adevărată spaimă pentru amărâții de cerberi monetari străini precum euro, francul elvețian, lira și dolarul. Leul n-a ajuns niciodată atât de depreciat. Dar nu e tot. Micuțul urmaș comunist se poate lăuda cu rezultate mult mai spectaculoase. Ne-o spune EUROSTAT, Oficiul UE care se ocupă de statistici, ironii, liste, comparații, balanțe, analize și flagelări ideatice.

Neisprăviții de la EUROSTAT  zic că, în ditamai Uniunea Europeană, iubita noastră Țară a avut “cel mai mare deficit guvernamental raportat la PIB în primul trimestru din 2019, 4,5%, în vreme ce Uniunea a avut un deficit guvernamental de numai 0,6%”, mulțumită lui Ieugen.

Și totuși, cel mai mare success al Teodorului este Deficitul bugetar pe care l-a dus, în primele şase luni din 2019, la 20 de miliarde de lei, echivalentul a 1,94% din PIB (peste 4 mld. euro). Este mai mare deficit ca proporție din PIB, pornind după criza din 2008. Atunci nu este îndreptățit Arhanghelul Nimicirii economiei românești, Dorul de Teo, să zică’ că “NIMENI” nu va putea să se ocupe la fel de bine de bugetul pentru anul viitor? Mai concret, de pulverizarea unui nou buget? Statisticile o spun, astrele o urlă, Dumnezeu ni l-a revelat: Teodorovici a avut dreptate, este singurul capabil de asemenea succesuri’. Și atunci Atotputernicul nu poate îngădui Moțiunea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare