HomeSocialUite marea, uite farul, uite prostul, salvamarul

Uite marea, uite farul, uite prostul, salvamarul

Frate, s-o apuca greu românul de treabă, dar şi când îl ia nu-l lasă cu una, cu două: 8 mioritici nu se mai pot mândri cu falnica origine dacică, înecându-se în perioada weekendului. Curat productivitate, coane Arsenie! Deja sunt vreo 20 de scufundări fără ieşire în ultima vreme, şi sezonul băilor în mare mai are destul până la terminare. 

Dacă n-aţi observat sau nu vreţi să recunoaşteţi, vă spun eu: pentru românul tipic orice restricţie legală este făcută ca să fie ignorată cu superioritate de Adi Minune în faţa dujmanilor. Zice salvamarul că-s valuri mari şi nu-i cazul să te avânţi în larg, mai ales dacă habar n-ai să înoţi şi te aventurezi cu salteaua? Logic, fraerul trebueşte dat în plt şi singurul tău ţel e să-i dedici o mue cât mai departe de ţărm. Salvamarul ăsta-i tot un fel de miliţian care-şi dă aere de şef, făcându-i unui boss ca tine semne pe unde să-şi etaleze fudulia. Iar dacă te duci, vitejeşte, la apă adâncă şi cu copilul în braţe, asta da probă de neînfricare românească.

Din păcate, eficienţa ar fi putut fi dublă în weekend, alţi 10 păcălici fiind scoşi la timp de huliţii salvamari. N-a fost să fie din cauza amestecului autorităţilor rămase cu tendinţe dictatoriale şi care nu înţeleg că democraţia însemnă, pentru românii mândri, libertatea de a face tot ce-i duce capul. E musai de întreprins ceva, un protest cu bătutul petului sau o petiţie online, că nu se mai poate cu ăştia. După ce vor să ne amendeze pentru Căpitani şi zvastici, acum vor să ne ia şi dreptul înecului pe persoană fizică. Ce urmează, să ne interzică selfiurile pe macarale?!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare