HomeSocialD'ale cetateanuluiANAFura mamii lor de pamblicari fiscali cu cioara vopsită-n...

ANAFura mamii lor de pamblicari fiscali cu cioara vopsită-n porthart!

Una din cele mai mârșave exhibiții instituționale ale momentului este raportul Anaf-evaziune. Raport nefiresc, desigur, având în vedere că slujbașii instituției, călare pe zeci de autoturisme văcsuite și inscripționate-n culori demne de pompele funebre, descind heirupist, cu sutele-odată, căzând pe niște bieți afaceriști care abia își scot de-o ciorbă. Pe cealaltă parte, la confruntarea cu jecmănitorii în sutană, întorc pioși curul ca să-și satisfacă preacur… preacuvioșii nu doar hămeseala de arginți, dar și poftele pidosnice. Asta se cheamă dublă măsură, și-i la fel de blamabilă ca și contabilitatea dublă!

În calitatea noastră de parte a opiniei publice treze, neadormite pe coadă, dorim s-auzim ce ne pot spune intransigenții, incoruptibilii, adevărații îngeri păzitori ai bunăstării statului de la Anaf, despre evaziunea inacceptabilă, deșănțată, sfidătoare a popilor, care nu doar că o comit fără pardon, dar tarto… tătucu’ ăl mare, ciubotă ilie, aka daniel, a declarat ritos că vor plăti impozite atunci când statul le va înapoia averile, măi dragă? Adică la Paștile Cailor, la Sfântul Așteaptă, sau când o face pul.. plopu’ maracuya!

Păi d-aia v-a desemnat Mniezo drăguț mandatari peste mintea puțină a săracilor cu duhu’, curi… curatorilor, ca să acumulați lovele și foloase fabuloase în timp ce-i aburiți pe blambeți că averea-i în ceruri?! Iar voi vă spargeți în limuzine, odăjdii daurite și catredale faraonice?! Asta ar fi una la mână. A doua la pu… picior ar fi chestiunea guriștilor behăitori la botezuri, luări de moț, nunți, parastase și alte paranghelii cu cântec și dârle, ciurde de nași, cirezi, pardon, oboa… soboare, care și ăștia, dizeozii și rapsoadele, afișează averi neverosimile, dar ca și popii, se pișă pe Anaf!

Așadar, popet și țâgănet, uniți în cuget, șmangleală și nesimțire, coledzi de curatelă spirituală, morală și de inim-albastră, comit evaziune pe față, fără pardon, fără o minimă reținere, fără nicio apăsare! Am alăturat aceste două caste, veritabile grupări infracționale (parcă așa zice la lege, că fentarea fiscalizării e o ciordeală penală, recte infracțiune, ori ba?!), pentru că smulg puținele foloase ale unei pârloage comune, adresându-se cu predilecție sufletului, fie acela supărat sau voios, vivant ori repauzat pe catafalc. Nu-ncasează, nu cântă! Nici guriștii nici fornăiștii, de rămîne nașu’ mare nejucat și mortu’ țapăn ne-ngropat!

Infracțiunile sunt cu atât mai grave cu cât se comit, nu doar în formă continuată, ci permanentă, și având în vedere anchiloza organelor când vine vorba despre șmecării ăștia, tind să se eternizeze de-a dreptul! Cum ar veni, apelând la o logică simplă, organele statului, indiferent că se cheamă Anaf, parchet, poliție, servicii, și alții, sunt tăinuitori, complici, adică tovarăși de blestemății fiscale ai tagmei ăsteia de hoți! Bă, da’ vouă nu vă e jenă, ipocriților?!

Nu sunt ateu și nici nu performez în liga altui Dumnezeu ca să-l subminez p-Ăl ortodox, drăguțu’, nu sunt nici rasist, iar țâgănetu’ îmi pute ca și propria etnie atunci când nu se spală, și sincer, nu prea se! Sunt în schimb un pamfletar acid, de cele mai multe ori extrem de coroziv, pentru că pur și simplu poporul din care fac parte a degenerat moral îngrozitor, și pervertirea asta porcească, care produce infractori nenorociți cu pretenții de salvatori ai nației, nu se poate contracara cu poezele romantice.

Este intolerabilă sancționarea dementă (cum altfel pot caracteriza amendarea cu zeci de mii a unui comerciant găsit cu un plus de câțiva lei năpârliți în sertar), pentru venituri rizibile nefiscalizate, în timp ce patriarhu’ României oarbe afirmă că biserica lui nu va plăti impozite la sumele amețitoare jecmănite de la sărmani decerebrați, ete-așa de-a dracu’, până ce nu-și va recupera averile secularizate de Vodă Cuza! Ce țară-i asta?! Ce instituții sunt astea?! Ce suntem noi în raport cu bandiții ăștia, fie evazioniștii, fie lichelele-n uniformă, că-s tot o liftă?! Imbecili, asta suntem, și-o vom demonstra, a câta oară, minteni. Că vin alegerile!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare