HomeSocialD'ale cetateanuluiCare sunt cele mai potrivite cadouri pentru soț?

Care sunt cele mai potrivite cadouri pentru soț?

Când e vorba de cumpăra cadouri pentru soț, multe femei întâmpină dificultăți de alegere a cadoului potrivit. Își cunosc soțul foarte bine și nu mai caută genul de cadouri care să-l surprindă. Fără să înțeleagă cum alegerea cadoului pentru soț devine o rutină obligatorie asumată fără prea mult entuziasm. Se mulțumesc cu cadouri clasice, gen cămașă sau cravată, iar această plafonare nu este bună într-o relație pe termen lung. Ne-am gândit să venim în sprijinul dumneavoastră și să vă recomandăm câteva inedite și interesante cadouri pentru soțul dumneavoastră, cadouri din magazinul online iLUX.ro, unde găsiți o varietate mare de cadouri de lux pentru bărbați.

Bărbații, în marea lor majoritate, atunci când e vorba de cadourile pe care și le doresc, preferă varianta cadourilor practice, masculine și fără romantism risipit în exces. Dacă îl iubești, vei ține cont de ceea ce-și dorește el, iar acest gest va demonstra atenția și respectul tău pentru el. De aceea, vă propunem câteva cadouri ingenioase și practice care îl vor surprinde plăcut pe cel drag:

– Alegeți un portofel sau portcard cu clips de bani pentru soțul dumneavoastră. Este un cadou extrem de practic și va fi apreciat pentru acest aspect, dar și pentru că s-ar putea el să nu-și dea seama ca are nevoie de un altul nou în locul celui vechi. Cadoul va fi apreciat și pentru calitatea excepțională a materialelor din care sunt confecționate, fiind vorba de produse de lux ale brandului scoțian Dalvey. Acest tip de cadou poate fi oferit de ziua lui de naștere sau la aniversarea anilor de căsătorie, cu condiția să mai adăugați un mesaj de iubire special pentru el, care să-i arate cât de mult îl iubiți și îl apreciați.

 

– Un alt cadou potrivit pentru el poate fi un set de bărbierit elegant sau o trusă de manichiură și pedichiură. Chiar dacă este un cadou mai personal se potrivește în cazul soțului pe care-l cunoașteți atât de bine și poate fi oferit cu ocazia aniversării sale de naștere sau de onomastică. Va aprecia cu siguranță utilitatea și calitatea acestor cadouri personale.

[image image-id=”49817″ height=”400″ width=”400″ image-title=”sot2″]

– Un soț elegant, din categoria oamenilor de afaceri va aprecia o borsetă din piele sau o servietă de cea mai bună calitate. Acest minunat cadou pentru soț îi va întâri statutul profesional pe care și-l dorește prin calitatea și rafinamentul lor și va atrage admirația celor din jur. Alegeți să-i oferiți aceste cadouri speciale atunci când vreți să-l felicitați pentru reușitele sale profesionale, precum o avansare sau un contract încheiat cu succes.

[image image-id=”49822″ height=”400″ width=”400″ image-title=”sot3″]

– Pentru un soț pasionat de călătorii sau de drumeții, cele mai potrivite cadouri sunt cele care le sunt utile în practicarea pasiunilor sale. Vă recomandăm să-i oferiți un rucsac sau un coș de picnic echipat cu tot ce este nevoie sau o busolă care să-l ajute la orientare. Atenția dumneavoastră față ceea ce-i face cu adevărat plăcere, precum hobby-urile sale  va fi apreciată la justa ei valoare.

[image image-id=”49819″ height=”400″ width=”400″ image-title=”sot4″]

– Bărbații eleganți care apreciază lucrurile fine și de calitate vor aprecia cadourile rafinate, precum o cutie de ceasuri sau o cutie de butoni, care să-i ajute să-ți țină în ordine aceste obiecte personale, masculine, de neprețuit. Soții vor aprecia grija dumneavoastră pentru ei și atenția acordată detaliilor care contează pentru ei. Orice onomastică sau aniversare este o ocazie potrivită pentru un cadou atât de rafinat și va aduce multă bucurie celui sărbătorit.

[image image-id=”49820″ height=”400″ width=”400″ image-title=”sot5″]

– Un soț care apreciază viața socială și care se simte bine în compania prietenilor săi este candidatul ideal pentru acest cadou inedit: un bar sub formă de glob pământesc, unde să-și ascundă colecția de sticle prețioase. Vă imaginați surpriza lui când va primi un asemenea cadou, dar și bucuria lui când îl va deschide în compania prietenilor săi? E genul de cadou de Craciun pentru bărbați care îl va face să se simtă important, îi va gâdila orgoliu și îi va sublinia statului său social important.

[image image-id=”49821″ height=”400″ width=”400″ image-title=”sot6″]

Cadoul ales pentru soț nu poate fi un cadou banal și de aceea vă recomandăm ca, indiferent de ce veți alege, să-l personalizați cu un mesaj care să spună cât de important este el pentru dumneavoastră. iLUX.ro vă oferă acest serviciu de gravare pentru că orice cadou trebuie să fie unic. Mai aveți nevoie doar de puțină inspirație pentru a alege mesajul semnificativ pe care vreți să-l transmiteți partenerului dumneavoastră de viață și sunteți în posesia cadoului perfect pentru soț.

A dărui un cadou pentru cel mai drag om din viața dumneavoastră este întotdeauna un moment special, de aceea vrem să fim alături de dumneavoastră cu cele mai potrivite cadouri care să exprime această semnificație specială  a relației dintre voi. Nu uitați că iubirea trebuie întreținută prin atenția acordată față de nevoile și pasiunile celuilalt, iar acest lucru se va reflecta în grija acordată detaliilor semnificative atunci când oferiți un cadou celui mai important bărbat din viața dumneavoastră.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare