HomeSocialD'ale cetateanuluiInternational Autotest Challenge 2019 Etapa a III-a - Trofeul...

International Autotest Challenge 2019 Etapa a III-a – Trofeul Cetatea Făgărașului

GT Auto Club Sportiv și ACR vă invită pe 13 – 14 iunie la concursul de îndemânare auto INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2019, TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI.  

Aflat la cea de-a noua ediție și pentru al cincilea an consecutiv la FĂGĂRAȘ, în zona Centrului Vechi, concursul începe  sâmbătă 13 iunie, ora 14.00, cu antrenamente, iar competiția va demara în trombă duminică 14 iulie, ora 10.30, adunând la start, din ce în ce mai mulți pasionați de automobilism și de senzații tari, dar și spectatori mici și mari, care vor avea două zile de “show pe patru roti”.

IMPORTANT: Te poți înscrie și tu la concurs, chiar dacă nu ești un pilot consacrat!

Pe lângă veteranii noștri, cu mașini special pregătite pentru îndemânare auto, pot participa și amatori cu mașini de stradă. Sunt bine-veniți juniorii de peste 8 ani și șoferițele, care beneficiază de grupe de concurs speciale.

Probele constau într-un traseu prestabilit, cu treceri printre jaloane fără a fi atinse, cu schimbări ale direcției de mers, cu viraje strânse și foarte strânse, totul contra cronometru.

Dacă șofatul nu e talentul tău, urmărirea cursei nu are cum să nu te prindă. Motoare ambalate, derapaje controlate, viteză, îndemânare, dar și atmosfera generală de competiție te vor molipsi cu siguranță!

Ca și în edițiile anterioare, gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș, spijină organizatorii GT Auto Club Sportiv și ACR, asigurând perimetrul potrivit de concurs, singura etapă stradală din țară, și toate condițiile ca făgărășenii și oaspeții lor să petreacă clipe de neuitat.

La finalul competiției vor fi premiați primii trei clasați pe grupe și clase:

1. Grupa Debutanți (D)

Clasa D1 – debutanți clasa 1 – cu puterea până la 100 CP

Clasa D2 – debutanți clasa 2 – cu puterea între 100 și 150 CP

2. Grupa Juniori (J)

J – grupă rezervată piloților juniori, participanți numai pe  automobile care în fabricație de serie nu depăsesc 125 CP (la grupa J1) și 180 CP (la grupa J2)

Clasa J1 – juniori, cu vârsta între 8 și 14 ani

Clasa J2 – juniori, cu vârsta între 14 și 18 ani

3. Grupa Avansați (A)

Clasa 1: automobile cu cilindreea nominală până la 1400 cmc

Clasa 2: automobile cu cilindreea nominală între 1400 cmc și 1600 cmc

Clasa 3: automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc

Clasa 4: automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc

Clasa 5: automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc

4. Grupa Femina (F)

F – grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin, separat de grupele în care s-au înscris, se va întocmi un clasament al concurentelor de sex feminin

5. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.), indiferent de clasa de cilindree sau putere.

 

Vor fi premiați și primii trei concurenți din clasamentul Open, echipele și cel mai bun timp al zilei.

Câștigătorii vor primi diplome, cupe oferite de Asociația“GT Auto Club Sportiv”, premii de la Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angelli și service de roți gratuit de la Autozone, pentru toți piloții participanți în concurs.

 

Poziția în clasament este dată de timpul cel mai bun realizat într-una dintre cele două manșe, la care se adaugă eventuale penalizări.

 

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de International Autotest Challenge: www.gtautoclub.ro

Facebook: GTAutoClub – International Autotest Challenge

 

Pe 13 și 14 iulie, ne vedem la Centrul Vechi – Făgăraș!

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare