HomeSocialIpocrizie, numele tău e UE

Ipocrizie, numele tău e UE

Dacă trăia azi, Hamlet, nefericitul prinţ al Danemarcei, s-ar fi luat cu mâinile de cap, văzând ce se întâmplă prin lume şi n-ar fi zis “Slăbiciune, numele tău e femeie”, ci, mai mult ca sigur, “Ipocrizie, numele tău e UE”. După care ar fi trimis-o pe frau Merkel la mănăstire şi s-ar fi aruncat el singur în tăişul sabiei, fără să mai aştepte să-l decapiteze călăul ISIS.

Crudul adevăr e că tanti Europa e o bătrână ramolită, care nu-şi mai aminteşte lecţiile istoriei şi e obligată să le repete. De-atâtea ori şi-a luat ţeapă babeta asta că, dacă aş pune o sută de lei pentru fiecare dată, aş fi mai bogat ca Adrian Năstase. N-a priceput nimic din ce i se întâmplă şi s-a hlizit ca proasta când Mehmed punea semiluna pe Bizanţ, pentru ca, secole mai târziu, să-l mângâie pe creştet pe Hitler, lăsându-l să ia şi Sudeţii, şi Austria, şi Polonia, până când a fost prea târziu ca să-l mai oprească s-o ia şi pe ea puţin cu japca. Şi nici acum, când hoardele de arabi o invadează, babeta asta sclerozată nu poate pricepe că, făcând pe filantroapa, îşi bagă singură mortul în casă.

E atât de oarbă încât toată lumea a început să-şi bată joc de ea şi să-i pună trotil în galoşi: Arabia Saudită, care nu primeşte nici măcar un picioruş de refugiat, şi-a arătat, însă, disponibilitatea de a construi 200 de moschei în Germania!!! Iar Europa nu-şi dă seama, nici în al douăsprezecelea ceas, că pune cărămizile transformării ei în califat, ci-i primeşte pe imigranţi cu pături calde şi ştrudel vienez…

În loc să trateze cauza, eliminând ca pe un buboi infectat, gruparea ISIS, Uniunea Europeană tratează efectul şi zice că, vrem-nu vrem, trebuie să primim imigranţi arabi să ni se cace pe covorul din sufragerie. Şi nu câţi ne-ar plăcea nouă, ci câţi vrea ea. Când am auzit treaba cu “cotele obligatorii”, mi-am amintit de “cotele” impuse de comunişti şi m-am întrebat: oare asta mai e Uniunea Europeană sau a înviat Uniunea Sovietică? Iar dacă nu dăm, ne pedepseşte: o să plătim o amendă de 3 milioane de euro, că aşa zic normele europene.

Şi, ca să vedeţi cât e de ramolită (sau ipocrită?) cucoana asta dusă cu capul, brusc, ea ne promite că o să intrăm în Spaţiul Schengen, dacă suntem cuminţi şi păpăm din farfurie toată porţia de rahat pe care ne-o serveşte. Adică până acum nu eram buni de Schengen, aveam probleme cu graniţele, cu contrabanda, cu justiţia, cu judecătorii corupţi şi politicienii hoţi, până acum eram nişte nimeni în proză şi, deodată, ca prin farmec, ne-am transformat într-o ţară europeană, care merită pe deplin să fie primită la masă cu bogaţii Europei. Cum o să arate împărţeala asta de imigranţi, lăsaţi-mă să ghicesc: îi iau nemţii pe-ăia mai buni, pe-ăia care ştiu o meserie, au făcut o Medicină, o ceva, în România, iar pe restul, plevuşca, ăia care în afară de stat pe preş cu faţa la Meca nu prea ştiu mare lucru, îi repartizează Bulgariei, României şi altor ţări cu ciungă-n păr şi pene de papagal pe spate.

Dacă e pe de-astea, mai bine punem toţi mână de la mână şi plătim amenda. O amendă de 3 milioane împărţită la 18 milioane de români e mizilic, nu înseamnă nici măcar 1 leu de căciulă. Da, ştiu, o să fim şi mai săraci, cu un leu, dar cred că merită. Pentru că e mai bine să fii sărac şi curat, decât bogat şi curăţat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare