HomeSocialȘOC. Oana Roman și-a visat profilul alesului pe Facebook,...

ȘOC. Oana Roman și-a visat profilul alesului pe Facebook, de Bobotează.

Bătrânii spun că dacă rămâi logată pe Facebook în noaptea de Bobotează,  poți visa profilul alesului. Tocmai de aceea, foarte multe domnișoare au rămas nedormite azi-noapte, iar dimineață nu au putut ajunge la primele două ore de curs, la liceu. Se pare că tot spre dimineață, rețeaua de socializare s-a blocat. Motivul a fost acela că un virus se tot plimba de la o tipă la alta, pentru că acestea nu foloseau prezervativ.

Un alt aspect remarcat de Bobotează este faptul că cel mai mult de câștigat au avut fetele care lucrează schimbul 3 la video-chat. Acestea au fost visate în toate pozițiile de către bărbații care erau on line și cu cardurile deschise. Tot aseară, damele de companie au încercat mai mulți clienți decât de obicei, pentru a simți care li se potrivește mai bine.

În altă ordine de idei, singura vedetă care a preferat să nu își pună busuioc sub pernă a fost Oana Roman. Pe contul ei de socializare, fanii au găsit dimineață poza cu alesul inimii, care a fost, de fapt, o shaorma cu mult busuioc pe care scria "Eu sunt aleasa inimii tale! Ia-mă toată!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare