Sunt multe lucruri grave în România, care ne vor împiedica să avem un viitor sigur şi o bunăstare prezentă „dacă permite economia”. Enumerăm câteva: emisiunea de umor a Gabrielei Firea, minciunile media şi puterii, zăpada, Stelian Tănase, mutarea fabricii de automobile Dacia la Tanger, parlamentul autohton, Inna, filmele lui Tudor Giurgiu, inundaţiile, Ion Iliescu şi multe, multe altele pe care locul, timpul şi bunul-simţ nu ne permit să le pomenim.
În atari condiţii, când încă sunt atât de multe de rezolvat, de plătit, de dat afară, noul PM, MRU, iese şi el pe media şi spune aşa, într-o doară: „Populaţia României este în scădere. Trebuie luate măsuri în acest sens”. Excepţional! Nici nu s-a deszăpezit bine şi noul PM se gândeşte la repopularea României până îşi termină mandatul.
Noi, ca să venim în sprijinul său şi al programului guvernamental de înmulţire, am identificat câteva metode şi le facem publice:
Populaţia din satele Buzăului, care iese la lopată, se poate acupla de câteva ori pe zi la baza troienelor de cinci metri, acolo unde nu bate nimeni cu vederea pentru a împrăştia intimitatea.
Populaţia ţării care se uită la Gabi Firea Show poate stinge televizorul şi încerca să facă dragoste fără a fi stresată de moderatoare.
Aceia dintre dvs. care vor să-şi petreacă 60, 80 de ore în tren pe distanţa Bucureşti-Giurgiu să-şi ia bilet la vagoane fără fotolii, pentru că acuplarea e grea în scaun.
Pentru că Stelian Tănase nu mai are bani şi nu mai poate face copii din această cauză, să i se dea o rentă de câteva sute de lei pe lună ca să poată face măcar două fete. Gemene. Pe care să le boteze CNSAS Lenuţa şi CNSAS Valentina.
În cazul în care vin inundaţiile, copiii se pot face la fundul apei, în bărci, în izoprene, pe acoperişul caselor sau în timpul interviurilor luate de Mihai Tatulici.
Iată deci că posibilităţile de a demara o creştere demografică serioasă la nivel de ţară este realistă şi rentabilă, având avantajul că poate fi uşor urmărită de serviciile secrete.
Lansarea primului satelit românesc a intrat în linie dreaptă. Până acum, linia era strâmbă, pentru că fostul guvern avea alte priorităţi. Acum e altceva şi satelitul nostru, ne-au dezvăluit sursele, va pleca din Jimbolia cu trenul şi după doi ani va ajunge la Bucureşti. Aici se va duce la guvern pentru aprobări. Aprobarea e ca şi dată, dar va veni o comisie care va expertiza recipientul numit satelit. Ea va constata că patul lui Cătălin Botezatu nu e drept, că media care apare în cosmos e de partea lui Irinel Columbeanu, că Sorin Oprescu n-are pe unde să se dea jos în cazul în care va dori să facă, pentru media, câţiva kilometri în Univers şi, ca să n-o mai lungim, că aparatul n-are aripi, deci nu va putea zbura.
Am vrut să vă mai dăm câteva informaţii, dar sursa noastră dormea în momentul în care noi am trimis materialul la tipar. Vă ţinem la curent.