HomeSocialEt si cetera socialaTop 5 pretendenți la plasticul refolosibil al Biancăi Drăgușanu,...

Top 5 pretendenți la plasticul refolosibil al Biancăi Drăgușanu, după noua despărțire de Alex Bodi!

Treaba e clară, mai ales după ce Alex Bodi a fost acuzat de fosta soție, Iulia, de răpire internațională de copii iar afaceristul n-a prea mai fost zărit în compania celebrei Barbie de Dorobanți, via Petroșani: Bianca Drăgușanu și-a luat o pauză mai lungă din relația cu Alex Bodi, sau cel puțin își revine extrem de greu de pe urma ultimelor scatoalce încasate de la afacerist.

Nu știm dacă cei doi chipeși protagoniști ai telenevelei cu accente pugilistice au rupt-o definitiv sau doar vor un scandal repede, de primăvară, să le crească cota, însă asta oricum, nu mai contează. vestea bună e că orice știre de-asta ne permite să-i luăm pe figuranții de la noi la câteva miștouri mai mult sau mai puțin prietenești. OK, de fapt, ce urmează e la fel de prietenos ca Andreea Marin pe scena premiilor VIP.

Iată care credem noi că ar putea fi, în acest moment, câteva partide bune pentru Bianca:

Ion Țiriac: E o regulă a firii ca, după ce te combini cu un prinț discotecilor (Cristea), apoi cu un cneaz al lovelelor (Bodi), următorul pas să fie tronul regal. Următorul pas pentru Bianca nu poate fi decât un rege. Cum la Hohenzollerni treaba e încă tulbure cu titulaturile, și nici pe băieții din Casa Cioabă nu-i dă recunoașterea afară din case,  singura alternativă eligibilă în prezent pentru Biencuța ar fi regele tenisului românesc, proaspăt ieșit dintr-o sesiune de antrenament la negru cu focoasa Laurette.

Orlando Teodorovici: OK, recunoaștem, numele ăsta e aici doar pentru a vă întipări în creier imaginea lui Orlando scoțând-o pe Bianca din Loft cu roaba aia cu care i-a cărat toată noaptea la nas șampanie nefiscalizată. Sperăm că nu v-am stricat ziua prea rău.

Cătălin Scărlătescu, cheful de la ”Chefi la cuțite”: E deja deranjant faptul că, odată cu fiecare poză care apare pe net, Bianca slăbește din ce în ce mai rău. Cu un Scărlătescu vestit pentru faptul că știe să lucreze cu scoica (garantat Gina Pistol, nu?), Bianca are toate șansele să mai pună și niște carne pe ea, că de-atâta botox și silicon ni s-au cam străpezit ochii.

Liviu Vârciu: Nu v-am sfătui să fă uitați la emisiunile cu Vârciu de pe Antena 1. De fapt, poate faceți un efort și evitați să vă uitați la Antene în general, nu de alta dar să mai avem și noi cui scrie din când în când. Totuși, dacă nimeriți pe-acolo, o să vedeți că emisiunea aia de se filmează pe litoral, oricum, un show cam tembel, a devenit acum emisiunea în care Vârciu nu se mai dă doar la chestii clasice, turiste de pe stradă, femei de serviciu sau pensionare unse cu nămol, ci a început să se arunce periculos la colegul Andrei, la nea Mărin sau la cearșaful din pat sau la robinetul de la baie. Liviu nu se poate abține să flirteze cu orice vede. Bianca, tare-n clonț cum o știm, e singura care în momentul de față ar putea să-l mai calmeze un pic.

Dorian Popa: O relație a Biancăi cu zeul inteligenței cu mușchi ar fi tot ce i-ar trebui Biancăi. I-ar uni și faptul că au același IQ, dar și pasiunea pentru injectări cu repetiție. În plus, Doarian mai știe una-două despre modelling și nici n-ar deranja prea mult pasiunea Biancăi pentru echitație prin vecini, fiind destul de ocupat să-și călărească de unul singur oglinzile prin casă. Așa că partida asta are tot sensul din lume pentru cariera Biancăi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare