AcasăActualitateCând clarvăzătorul Băsescu va spune că Putin nu va...

Când clarvăzătorul Băsescu va spune că Putin nu va ataca niciodată România, e cazul să vă adăpostiți!

Fostul președinte Traian Băsescu a ajuns să fie departe de celebrul clarvăzător care a rămas în memoria colectivă cu anunțul: “Adriene, nici nu știi, cât de mic începi să fii!”.

După mulți ani de uzură politică, celebrul ochi clarvăzător al fostului șef de stat a început să dea rateuri serioase.

Traian Băsescu nu poate să mai citească în paharul de cristal, ca în vremurile bune ale celor patru cuburi de gheață.

Așa s-a ajuns ca, în urmă cu o săptămână, exact la o zi înainte de asaltul armatei lui Vladimir Putin asupra capitalei Ucrainei, Băsescu prevedea la postul de televiziune Digi24 că Federația Rusă nu va ataca Kievul și se va limita la “eliberarea” celor două regiuni separatiste.

Apoi, actualul europarlamentar a venit cu o nouă previziune: că armata ucraineană nu va izbuti să reziste mai mult de o zi atacurilor Federației Ruse și Kievul va fi cucerit.

Nici aici nu a mai funcționat ochiul de lup de mare.

Acum, specialiștii în Apărare avertizează populația din România să acorde atenție semnificativă următoarelor previziuni ale lui Traian Băsescu.

Analiștii militari susțin că, în momentul în care Băsescu va afirma că Vladimir Putin nu va ataca niciodată România, ar trebui pornite sirenele care să semnaleze atacuri aeriene, iar populația civilă ar trebui să se adăpostească sau să se îndrepte cât mai rapid către granițele de sud și de est ale țării noastre.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare