AcasăTermeni și Condiții

Termeni și Condiții

Capitolul I – Dispoziții generale

 1. Înțelesul unor termeni

1.1. Termenii folosiți în continuare, dacă nu rezultă altfel din context, au următorul înțeles:

Noi înseamnă: Publicația ACADEMIA CAȚAVENCU având sediul social în București, sectorul 3,  Piața Unirii, Nr. 1, Magazin Unirea Shopping Center, etaj 5, birou 9, România, e-mail: redactie@academiacatavencu.com, telefon: (+4021) 310.30.11;

 • Dumneavoastră/Utilizatorul înseamnă: persoana fizică sau juridică ce accesează și navighează Website-ul;
 • Website-ul înseamnă: paginile de internet disponibile la adresa academiacatavencu.com împreună cu toate subpaginile lor;
 • Servicii înseamnă: Serviciile prezentate pe Website, pe care Noi le prestăm în baza unui contract de prestări servicii încheiat în conformitate cu dispozițiile legale;
 • Termeni și condiții înseamnă: toate dispozițiile prezentate în continuare ce se aplică relației dintre Noi și Dumneavoastră, atunci când accesați sau utilizați Website-ul;
 • Politica de confidențialitate înseamnă: Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal și politica privind modulele cookie;

Capitolul II – Aplicabilitate

 1. Aplicabilitate Termeni și condiții. Forță obligatorie

2.1. Acești Termeni și condiții, împreună cu Politica de confidențialitate, se aplică de fiecare dată când Dumneavoastră accesați și utilizați Website-ul. Astfel, în măsura în care navigați și utilizați Website-ul, înțelegeți și acceptați că raportul dintre Dumneavoastră și Noi va fi supus acestor Termeni și condiții și Politicilor GDPR, dispozițiile prezentate având forță juridică obligatorie. Altfel spus, accesarea și navigarea pe Website reprezintă acordul Dumnevoastră cu privire la aplicarea acestor Termeni și condiții.

2.2. În măsura în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții sau cu Politica de confidențialitate, vă rugăm să nu mai utilizați Website-ul.

2.3. Totodată, prin accesarea și utilizarea Website-ului declarați că îndepliniți toate condițiile legale pentru emiterea acordului prevăzut mai sus și că nu există niciun alt impediment legal care să atragă neaplicarea acestor Termeni și condiții. Noi nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care informațiile furnizate de Dumneavoastră nu sunt corecte.

2.4. În sensul dispozițiilor menționate la pct. 2.3., pentru cetățenii români, vârsta la care puteți, de principiu, emite consimțământul în mod valabil este de 18 ani. În cazul în care nu sunteți cetățean român, este necesar să verificați în legislația de naționalitate condițiile în care puteți emite un consimțământ valabil, înainte de a utiliza Website-ul.

2.5. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor trebuie să aveți în vedere că între Noi și Dumneavoastră nu se încheie un contract de prestări servicii.

Capitolul III – Informațiile prezentate pe Website

 1. Articolele de tip pamflet

3.1. Pe Website sunt prezentate unele articole de tip pamflet. Aceste articole au un rol pur satiric, literare.

3.2. Astfel, nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la modalitatea în care utilizați informațiile prezentate pe Website. Dumneavoastră înțelegeți și acceptați că Noi nu putem fi ținuți responsabili pentru eventualele prejudicii pe care le-ați putea suferi din utilizarea necorespunzătoare a informațiilor prezentate pe Website.

Capitolul IV – Categorii

 1. Prezentarea Categoriilor

4.1. Pe Website sunt prezentate o parte din Categoriile media despre care publicăm.. Dacă doriți contractarea unor proiecte speciale sau articole de tip SEO, vă rugăm să ne contactați prin secțiunea de contact.

4.2. Vă rugăm să nu ne transmiteți documente și informații confidențiale cât timp nu ați încheiat un contract de prestări servicii.

Capitolul V – Proprietatea intelectuală

 1. Dispoziții generale

5.1. Întregul conținut disponibil pe Website este protejat prin intermediul drepturilor de proprietate intelectuală. Este interzisă orice copiere, înregistrare, descărcare, transmitere, reproducere, distribuire și orice alte operațiuni similare a conținutului Website-ului făcute în alte condiții decât cele permise de lege și arătate în continuare.

5.2. Articolele de tip pamflet pot fi distribuite, în integralitate, numai prin funcționalitatea Website-ului, respectiv prin butonul distribuie. De asemenea, este permisă copierea adresei web la care se află articolul și distribuirea acesteia.

5.3. Pot fi distribuite, reproduse, copiate sau transmise anumite secțiuni sau paragrafe ale articolelor prezentate pe Website numai cu indicarea sursei și a autorului.

5.4. Sub nicio formă nu este permisă distribuirea, copierea, descărcarea, transmiterea, reproducerea și alte operațiuni similiare a articolelor prezentate pe Website, în integralitate sau în parte, fără indicarea sursei sau autorului. Ne rezervăm dreptul să sesizăm toate instituțiile abilitate pentru orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală.

5.5. Toate celelalte elemente ale Website-ului, semne grafice, design, descrierea serviciilor, inclusiv Politica de confidențialitate și acești Termeni și condiții, sunt protejate prin intermediul drepturilor de proprietate intelectuală și nu pot fi copiate, înregistrate, descărcate, transmise, reproduse, distribuite sau supuse oricăror operațiuni similare.

Capitolul VI – Declinarea de răspundere

 1. Dispoziții generale

6.1. Noi nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la modalitatea în care Dumneavoastră utilizați Website-ul. Astfel, nu garantăm niciun rezultat cu privire la utilizarea Website-ului și nu puteam fi ținuți responsabili pentru orice prejudicii pe care le-ați putea suferi din utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a Website-ului și a informațiilor prezentate pe acesta.

6.2. Noi nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la nefuncționalitatea Website-ului sau la imposibilitatea de accesare a acestuia. Website-ul este furnizat „așa cum este” neavând nici-o obligație cu privire asigurarea funcționalității Website-ului.

6.3. Astfel, înțelegeți și acceptați că nu puteți formula nicio pretenție împotriva noastră pentru orice neplăceri sau prejudicii pe care le-ați putea suferi, așa cum au fost descrise în această secțiune.

Capitolul VII – Prevederi finale

 1. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor înțelegeți și acceptați ca legea aplicabilă acestora să fie legea română, atât în ceea ce privește condițiile de fond, cât și cele de formă.
 2. Locul acceptării Termenilor și Condițiilor este considerat a fi București, România.
 3. Noi ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și condiții după cum vom considera necesar. În măsura în care, după efectuarea acestor modificări, nu sunteți de acord cu noile dispoziții, vă rugăm să nu mai accesați și utilizați Website-ul.
 4. În cazul în care o clauză din acești Termeni și condiții nu se pot aplica, din orice motive, clauza respectivă va fi înlocuită cu dispoziția legală relevantă situației pentru care fusese prevăzută clauza și care se apropie cel mai mult de sensul clauzei inaplicabile.
 5. Prin acceptarea acestor Termeni și condiții sunteți de acord ca orice litigii apărute între Dumneavoastră și Noi să fie soluționate de instanțele de judecată din București, România.
 6. În cazul unor conflicte de interpretare între versiunile lingvistice ale acestui document, va avea prioritate versiunea în limba română.

  Termeni și Condiții de Publicare pentru Articole SEO pe AcademiaCatavencu.com

  1. Definiții
  2.  “Site” se referă la AcademiaCatavencu.com.
  3. “Articol SEO” se referă la conținutul furnizat de client pentru a fi publicat pe site în conformitate cu cerințele SEO.
  4. “Client” se referă la persoana sau entitatea care furnizează articolele SEO către AcademiaCatavencu.com pentru publicare.
  5. “Academiacatavencu.com” reprezintă platforma online administrată de Academia Catavencu pentru publicarea articolelor SEO.
  6. Acceptarea Termenilor
  7. Accesând și utilizând serviciile AcademiaCatavencu.com pentru publicarea articolelor SEO, clientul este de acord cu toți termenii și condițiile prezentului acord.
  8. În cazul în care clientul nu este de acord cu acești termeni, este rugat să nu utilizeze serviciile de publicare a articolelor SEO pe AcademiaCatavencu.com.
  9. Publicarea Articolelor SEO
  10. Clientul este responsabil de furnizarea articolelor SEO în conformitate cu cerințele specificate de AcademiaCatavencu.com.
  11. AcademiaCatavencu.com își rezervă dreptul de a decide asupra acceptării sau respingerii articolelor SEO furnizate de client.
  12. Articolele SEO acceptate vor fi publicate pe AcademiaCatavencu.com conform acordului stabilit între părți.
  13. Drepturile de Autor
  14. Clientul garantează că deține toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra articolelor SEO furnizate pentru publicare pe AcademiaCatavencu.com.
  15. Prin furnizarea articolelor SEO, clientul acordă AcademiaCatavencu.com dreptul non-exclusiv de a publica, reproduce și distribui conținutul respectiv pe site.
  16. Conținutul Articolelor
  17. Articolele SEO furnizate de client trebuie să respecte standardele de calitate și să fie relevante pentru audiența AcademiaCatavencu.com.
  18. AcademiaCatavencu.com își rezervă dreptul de a edita sau modifica articolele SEO pentru a se conforma standardelor editoriale ale site-ului.
  19. Plata și Facturare
  20. Orice costuri asociate publicării articolelor SEO pe AcademiaCatavencu.com vor fi stabilite în prealabil între părți și vor fi plătite conform termenilor și condițiilor stabilite în contractul încheiat.
  21. Limitarea Răspunderii
  22. AcademiaCatavencu.com nu își asumă responsabilitatea pentru orice daune sau pierderi rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării articolelor SEO publicate pe site.
  23. Modificări ale Termenilor
  24. AcademiaCatavencu.com își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza termenii și condițiile acestui acord în orice moment, fără notificare prealabilă.
  25. Utilizarea continuă a serviciilor de publicare a articolelor SEO pe AcademiaCatavencu.com după efectuarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.
  26. Prin utilizarea serviciilor de publicare a articolelor SEO pe AcademiaCatavencu.com, clientul este de acord cu toți termenii și condițiile prezentului acord.
[/tdc_zone