AcasăContact

Contact

Ai un pont despre matrapazlâcurile unor politicieni, persoane publice, o caricatură sau un pamflet? Trimite-le pe adresa:

redactie@academicatavencu.com

sau într-un mesaj pe contul nostru de socializare

https://www.facebook.com/AcademiaCatavencu

Publicitate

Site-ul ACADEMIA CATAVENCU se adresează în special iubitorilor de umor și câinilor de pază ai libertății de exprimare și ai democrației.

Reclama în mediul online este o soluție bună de promovare dar și o modalitate de a ne susține în efortul nostru de publicație independentă.

Tipuri de promovare:

BANNERE

Pe site-ul nostru  pot fi închiriate spații publicitare în funcție de necesitățile dvs.
Bannerele pot fi site-wide (pot sa apară pe toate paginile) sau targetate (pot să apară doar în categoriile dorite sau după cuvintele dorite*)

Formatele de bannere disponibile sunt:
Branding (top 1000x150px + 2 sky-uri 120x600px)
Leaderboard (max. 960x200px)
Banner în articol (468x60px)
Banner before sidebars (max. 450x100px)
Medium rectangle sidebar 1 (300x250px)
Medium rectangle sidebar 2 (300x250px)
Skyscraper sidebar 2 (120x600px)
Banner final articol (468x60px)

ADVERTORIALE

Realizarea unui articol de promovare (advertorial) ce va fi publicat pe Homepage la rubrica Ultimele articole, după care va fi trecut automat în categoria aferentă conținutului. Articolul va fi realizat în așa fel încât să fie corect indexat de Google pe cuvintele de interes (ex. numele firmei, ofertele sau serviciile oferite). Articolul va fi inclus într-unul din postările zilnice, trimise către abonații rețelei de socializare Facebook/Meta (peste 121.000 abonați).
Articolul va rămâne online o perioadă nedeterminată și va putea fi accesat de vizitatorii site-ului accesând categoria aferentă tipului de articol.

FACEBOOK

Postarea pe pagina de Facebook a ACADEMIA CATAVENCU a unui material tip advertorial sau banner. În funcție de mesajul transmis, materialul poate fi transmis către un număr foarte mare de persoane.

NEWSLETTER

Trimiterea unui newsletter personalizat cu oferta dvs. către toată baza de date cu abonați ai site-ului bebelu.ro. În funcție de mesajul transmis, newsletter -ul poate fi văzut de un număr mare de posibili clienți. 

PROIECT SPECIAL

ACADEMIA CATAVENCU își dorește ca la finalul campaniei, clientul să beneficieze de rezultatele dorite. Din acest motiv, suntem deschiși la orice fel de colaborare în vederea obținerii rezultatului dorit de dvs.

Dacă optați să colaborați cu noi pe termen lung, veți beneficia de discount uri foarte avantajoase. Cereți acum oferta completa de promovare! Scrieți-ne pe adresa: corina.cotorogea@romanialibera.ro