AcasăActualitateJoe Biden, nominalizat la toate cele 6 categorii ale...

Joe Biden, nominalizat la toate cele 6 categorii ale Premiilor Nobel

În ciuda prognozelor criticilor săi acerbi, noul președinte american, Joe Biden, face senzație, la nivel internațional, după primele sale 5 zile de conducere în Biroul Oval de la Casa Albă.

Astfel, după semnarea ordinelor executive de a se pune capăt rasismului, încălzirii globale și terorismului intern republican, Comitetul norvegian pentru Premiile Nobel a fost unanim de acord de acord că acesta a fost probabil cea mai bună debut în funcție al oricărui președinte din istorie. Ca o recunoaștere a aceastei realizări revoluționare, Joe Biden a fost nominalizat pentru Premiul Nobel în cadrul tuturor celor 6 categorii pentru care se decernează doritul trofeu, din următoarele considerente:

Premiul Nobel pentru Fizică – Pentru că a provocat în mod miraculos încetarea topirii platformei glaciare și scăderea considerabilă a nivelului mărilor prin simpla semnare a Acordului climatic de la Paris.

Premiul Nobel pentru Chimie – Pentru chimia lui incredibilă cu poporul american, concretizată în victoria obținută în alegerile prezidențiale.

Premiul Nobel pentru Medicină – Pentru administrarea de vaccinuri salvatoare pentru milioane de americani, asta după ce Trump ținuse dozele ptitite în mod egoist în subsolul de la Casa Albă.

Premiul Nobel pentru Literatură – Pentru cele mai convingătoare postări realizate vreodată pe rețelele sociale Tweeter, Facebook, Youtube și Instagram.

Premiul Nobel pentru Pace – Pentru asigurarea unui transfer pașnic de putere, de la republicani către democrați, în compania a doar 30.000 de soldați ai Gărzii Naționale.

Premiul Nobel pentru Științe Economice – Pentru creșterea salariului minim, ceva ce nimeni nu a mai încercat în Statele Unite până la el.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare