AcasăActualitateLuați-vă popcornul, șacalii au început să se sfâșie pentru...

Luați-vă popcornul, șacalii au început să se sfâșie pentru ciolan!

Dacă sunteți pasionat de emisiuni din viața animalelor, zilele astea nu mai e nevoie să butonați până la capătul grilei, ca să ajungeți la National Geographic sau Animal Planet. E suficient să lăsați televizoarele pe România TV sau Antena 3, că o să aveți parte de cele mai palpitante momente cu și despre sălbăticiuni. Este adevărat că una dintre fiarele care se încaieră, în speță Liviu Dragnea, pare mai curând pogorâtă de pe History Channel, dintr-un documentar cu dictatori ratați, iar cealaltă, respectiv Victor Ponta, și-ar fi găsit locul cu succes în desenele animate cu proști de pe Minimax sau Cartoon, însă spectacolul nu trebuie pierdut.

Cofruntarea a început deja: deși, deocamdată, are haitâcul complet, inclusiv femelele Firuța, Olguța, Grinduța, Serviluța și Lărguța, masculul alfa Dragnea își vede poziția tot mai periclitată, după ce a avut proasta inspirație să urle-n târg că vrea ca toți șacalii, toate hienele și toate jivinele, în general, să poată da iama prin turmele de oi votante, jupuindu-le de lână, lapte și cash, fără să fie pedepsite. Pus la colț de oamenii care i-au dovedit că în România nu există doar cirezi de dobitoace, ci și bipezi gata să pună mâna pe pancartă, la o adică, masculul alfa a fost făcut de rușine. Tot mai multe voci, în haitâc, încep să mârâie contra dominației sale incompetente, care, zic ele, o să aducă toată ciurda de șacali în pragul inaniției. Până și masculul feta, ca să zicem așa, Victor Ponta, a prins glăscior, și-a tras ochelarii ăia de luptă pe el și a început să hămăie gros la Dragnea, unde altundeva decât la televiziunea amicului său, Guiță TV.

Uitând complet că el a fost huiduit, beștelit și puit, dacă-mi permiteți expresia, de mult mai puțini oameni decât l-au puit pe Dragnea, domnul Puie Monta se dă acum grozav și ne spune ce-ar fi făcut el, dacă era șef de haită. Cum ar fi băgat el ordonanța în Parlament, cum n-ar fi dat termenul ăla de grație de zece zile – adică ori e urgență ori nu? -, cum n-ar fi grațiat pe nimeni, ci doar pe ăia condamnați pe nedrept. Toată seara Ponta a bătut șaua, doar-doar o pricepe iapa pesedistă care nechează ca proasta când îi promite Dragnea zăhărel, că e vremea să schimbe macazul.

Dacă ne gândim că săptămâna trecută Ponta s-a întâlnit cu Grindeanu, dacă ne uităm că mai sunt și niște europarlamentari care l-au făcut de ocară pe Dragnea, nu mai zic de primarul Iașiului, care a măturat prin Piață cu el, rezultă că în PSD se ascut niște cuțite de toată frumusețea. Așa că luați-vă popcornul, desfaceți-vă berea rece și stați liniștiți la locurilii voastre, că sfâșierea șacalilor negreșit începe, după pauza de publicitate. Nu sperați însă, așa cum a anticipat Ponta, că PSD e un avion care se va prăbuși, fiindcă prea mulți se bat pe manșă. O fi el avion, o fi el în picaj sau în vrie, or fi prea mulți piloți care vor să ajungă la butoane, dar să nu ne facem iluzii că de acest Air Force None și de cei care-l conduc cu viteză spre sol se va alege praful: păi n-ați văzut câte parașute sunt la bord?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare