AcasăPoliticParlamentDupă exemplul lui Rizea, Dragnea vrea să înfieze toți...

După exemplul lui Rizea, Dragnea vrea să înfieze toți penalii din PSD, ca să scape de arest!

Povestea domnului deputat Cristian Rizea care ieri, în plenul Camerei, și-a implorat colegii să nu-l trimită la pușcărie, pentru că tocmai e pe cale să înfieze un copil și rămâne, săracul, pe drumuri, de n-o să aibă, când o fi mare, bani nici de-un Lamborghini Gallardo, a stârnit vii emoții în România. Parlamentarii au lăcrimat sincer în batistă, gândindu-se că asta li se poate întâmpla oricând și lor (nu să înfieze un copil, ci să ajungă la bulău), iar cei aflați deja la răcoare s-au blestemat în gând că nu le-a venit și lor ideea asta genială.

Dornic oricând să profite de pe urma situației, după cum poate depune mărturie și domnul Ponta, Liviu Dragnea n-a ratat ocazia de a-și arăta, încă o dată bărbăția și omenia. Nu la cameră, că leșinau telespectatoarele de la România TV, ci așa, în general. Dragnea, care mai are doar un termen în procesul privind fraudarea referendumului din 2012 și ar putea ajunge după gratii, s-a gândit să aplice și el planul colegului Rizea. Dar el deja nu mai este tânăr, să adopte un copilaș de doi ani – a adoptat-o el pe bunoaca aia de secretară-dansatoare, de-a făcut-o deputată și ați văzut ce-a pățit, săracul, că de-atunci nu mai poate deloc să doarmă noaptea (așa e cu copilele dansatoare) din cauza ei. Prin urmare, președintele PSD s-a gândit că ar fi mult mai bine, și pentru somnul lui lin, și pentru toată lumea, să adopte niște oameni în toată firea.

”Domnul Dragnea e impresionat de câți penali din PSD au rămas pe drumuri, după ce Partidul a pierdut puterea și se gândește serios să-i adopte. Că bani are, Bombonică iubitoare are și știți cum se zice – unde au loc doi la masă, mai au loc încă vreo 300. Altfel, ăștia până la alegeri sunt vai de capul lor, mor de foame, iar Dragnea ajunge la mititica. Sperăm să-i poată adopta pe toți până la data procesului, deoarece atunci când i-or vedea cât sunt de amărâți și de vai de capul lor, că nici Chivas Regal nu mai au după ce bea, judecătorii sigur se vor îndupleca și-l vor grația pe Dragnea”, a precizat un apropiat al președintelui PSD.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare