HomePoliticPonta: Dacă Băsescu nu-mi dă stenogramele, îmi iau jucăriile...

Ponta: Dacă Băsescu nu-mi dă stenogramele, îmi iau jucăriile și plec!

Înșelat în sentimentele sale cele mai profunde, Victor Ponta a anunţat că îl va da în judecată pe Traian Băsescu. Motivul? Vrea să vadă stenogramele discuţiilor de la Cotroceni la care a participat împreună cu Crin Antonescu din partea PNL şi „ăla micu’” (o cunoaşte cineva numele preşedintelui PC, fără să-l consulte pe prietenul Google?) din partea lui Dan Voiculescu.

Doar că funcţia de prim-ministru i-a trecut pe sub nas. O fi fost doar neatenţie sau celebra flacără violetă îşi face mendrele şi cu micul Titulescu?

Este revoltător, spune Victor Ponta, cum aş putea să refuz aşa ceva? Propunerea, dacă a fost făcută, a reprezentat o glumă sadică, pentru că se ştie că asta mi-am dorit întotdeauna.

Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, relaţia dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu a fost problematică încă de la început.

Închipuiţi-vă un cuplu alcătuit dintr-un marinar cam trecut, dar cu şcoala vieții la purtător, şi un tânăr cam ingenuu la cap, dar, altfel, valabil. În perechea aceasta lucrurile poate ar fi mers bine dacă nu ar fi intervenit mereu Bunicuţa şi Mătuşica, iar tânărul nu ar fi insistat să-şi ţină Varanul în casă.

Deşi marinarul era un pic cam violent, cu timpul, tânărului a început să-i placă, iar când încerca să-şi închipuie cum ar fi cu un alt bărbat politic, ajungea, inevitabil, la întrebarea: oare ştie să lovească cum trebuie?

Problemele s-au tot adunat şi, ca în toate cazurile de acest gen, ultima soluţie este tribunalul.

Dacă nu cumva, între timp, Traian Băsescu se răzgândeşte şi îi propune lui Victor Ponta funcţia de prim-ministru. Până atunci, doar lacrimile pot să-i aline nefericirea de a se fi legat de un bărbat nepotrivit.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare