AcasăActualitateLocalBuletinele de vot din hârtie care nu zgârie rău...

Buletinele de vot din hârtie care nu zgârie rău ar putea fi reutilizate

Ilustrație: Marian Avramescu

Țară prietenoasă cu mediul înconjurător și dedicată reciclării, chiar și în situația în care nu are un Sistem de Granție Returnare complet funcțional, România ar putea refolosi buletinele de vot neutilizate sau anulate de la alegerile locale și de la cele europarlamentare.

Se pare că strategia a fost gândită încă din momentul alegerii hârtiei pe care au fost tipărite buletinele de vot.

Hârtia selectată a fost extrem de subțire, pentru a nu-i zgâria prea tare pe alegători când au utilizat-o la… Rezultatul alegerilor arată unde s-au șters cu buletinele de vot.

S-a spus că, după primele alegeri din acest an, harta țării a fost colorată în roșu pesedist.

De fapt, era mai sugestivă culoarea maro, luând în considerare modul în care s0a votat, în care au fost organizate alegerile și, mai ales, gândindu-ne la ce vremuri ne așteaptă, după acest superan electoral.

Probabil că toate buletinele de vot ar trebui păstrate pentru anul viitor, când hârtia igienică ar ajunge la mare căutare.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare