HomeActualitatePapa a ales Loganul fiindcă era singura mașină unde...

Papa a ales Loganul fiindcă era singura mașină unde putea să-și atârne toate cruciulițele!

Aflat într-o vizită de două zile în Armenia, Suveranul Pontif a surprins pe toată lumea descinzând nu din Papamobil, ca de obicei, ci dintr-un banal Logan pe motorină. Se pare că la baza acestei alegeri au stat nu doar cunoscuta modestie și cumpătarea îndrăgitului Francisc, primul papă cu adevărat socialist din istorie, ci și motive mult mai lumești. Astfel, știind, de la apropiații săi ce drumuri proaste sunt prin Armenia, Papa a decis că e păcat de amortizoarele Papamobilului ca să le rupă prin desfundăturile Caucazului. ”Am înțeles că Logan e cea mai rezistentă mașină, dai cu ea în toate gropile și n-are nici pe dracu, Doamne iartă-mă”, a precizat un cardinal din suita papală.

Un alt motiv pentru care a fost ales Loganul a fost habitaclul său extraordinar de vast. ”Am prezentat Sanctității Sale mai multe mărci de autoturisme, dar singurul care s-a dovedit capabil să-i găzduiască întreaga colecție de cruciulițe, iconițe și mătănii a fost Loganul. De altfel, am văzut că și șoferii români, chiar dacă nu sunt catolici, ci mai curând cocalari, obișnuiesc să-și decoreze Loganurile cu obiecte bisericești. Plus de asta, Loganul e o mașină foarte sigură. Cine naiba ar vrea să te împuște dacă te vede într-un amărât de Logan? Au și teroriștii mândria lor, nu?”, a mai afirmat cardinalul.

Pe de altă parte însă, deși majoritatea pământenilor au aplaudat gestul deosebit al Papei, cârcotașii nu au putut lipsi nici de data asta. Unul dintre ei e chiar faimosul analist politic, ziarist și haterist Cristian Tudor Popescu. Aflând că Papa a mers cu Loganul, CTP, renumit pentru stilul său de viață frugal, frizând chitroșenia, ar fi spus: ”Credeam că sunt ultima vedetă care umblă cu Loganul, dar acum, când am auzit că și Francisc se plimbă tot cu mașina mea favorită, o să renunț și la asta. Nu poți, frate, să fii și tu modest, că se iau toți de pe tine. Mă mir că Papa nu umblă și-n trening Puna și în teniși Adibas, ca să mă copieze până la capăt”, ar fi exclamat, cu năduf, CTP, adăugând: ”O să renunț eu la Logan și o să-mi cumpăr o manțogărie din aia indiană… Tata, Rata, cum îi zice… Să văd atunci: umblă Papa și cu Tata?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare