AcasăActualitateLocalDe când s-a oprit traficul pe Valea Oltului, parcă...

De când s-a oprit traficul pe Valea Oltului, parcă se mai poate vedea ceva în mișcare acolo

Ilustrație: Marian Avramescu

De când a fost închisă Valea Oltului, pentru lucrări la viitorul tronson de autostradă între Pitești și Sibiu, a încercat să se mai miște ceva în zonă.

Traficul era blocat și înainte în zonă, dar acum se mai poate observa trecând câte un cărător de ruletă.

După multe episoade în care pe șantierele de autostrăzi autohtone s-a simțit miros puternic de gândac și s-au constatat urme de labă de urs, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii așteaptă să vadă și picior de muncitor pe Valea Oltului.

Încă nu este clar ce l-a forțat pe președintele Klaus Iohannis să se sacrifice din nou și să se deplaseze peste ocean cu o mică aeronavă de lux.

Fie șeful statului a făcut asta pentru viitoarea autostradă de pe Valea Oltului, fie a fost solidar cu piloții protestatari ai Companiei Naționale Transporturi Aeriene Române TAROM S.A., precum a fost ministrul Educației, Ligia Deca, solidară cu profesorii greviști, în timp ce-i amenința cu pierderea locului de muncă, dacă nu se întorc de urgență la catedră.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare