AcasăActualitatePrimăria trimite utilajele de deszăpezire să dezlipească de asfalt...

Primăria trimite utilajele de deszăpezire să dezlipească de asfalt maşinile bucureştenilor!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a găsit soluţia pentru a acoperi lipsurile din gestiunea financiară a Primăriei: scoate la produs, contracost, utilajele de deszăpezire ale municipalităţii, de data aceasta pentru a scoate din asfaltul topit de temperaturile ridicate maşinile bucureştenilor.

Ideea i-a venit după ce, pe modelul pensionarilor care apelează numerele de urgență pentru a le fi coborâte din copaci pisicile plictisite mai mulţi locuitori ai capitalei au sunat în această săptămână la 112, cerând să le fie dezlipite vehiculele de pe asfaltul în care au rămas înţepenite în urma caniculei. Echipaje mixte poliţişti-angajaţi ai primăriei au intervenit cu utilaje anti-iarnă, de genul excavatoarelor, lamelor şi buldozerelor, pentru a debloca maşinile.

Intervenţia, care costă 200 de lei de vehicul deblocat, a adus deja, până la această oră, primul milion de lei caniculari în conturile municipalităţii însetate de fonduri, nu-i așa?, extrem de necesare pentru investiții și modernizări.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare