AcasăPoliticParlamentDiscuții de pahare încinse, între Orban și Cîțu: Ambii...

Discuții de pahare încinse, între Orban și Cîțu: Ambii au ieșit cu un ochi vânăt

Fostul și actualul președinte al Partidului Național Liberal (PNL), Ludovic Orban și, respectiv, Florin Cîțu, au fost suprinși ieșind cu câte un ochi vânăt din același birou de la Palatul Parlamentului.

Surse politice au precizat, pentru ACADEMIA CAȚAVENCU, că în birou ar fi avut loc mai multe discuții “încinse” între cei doi.

Discuțiile au fost încinse, deoarece așa este servit, în mod firec, coniacul în pahare încălzite.

Paharele de vorbe ar fi fost atât de încinse și îndelungate, încât echilibrul discuției dintre cei doi liberali s-a pierdut, iar aceștia au ajuns să dea cu ochii în aceeași sticlă.

Colegii parlamentari, apropiați ai celor doi, resping orice scenariu legat de un conflict fizic între ei.

Semnele de vătămare de pe chipurile celor doi ar fi cauzate doar de dezbaterile încinse și aburinde legate de problemele arzătoare ale societății românești.

Legat de faptul că Orban l-ar fi numit pe Cîțu “nesimțit”, fostul președinte PNL a explicat că s-a referit că Florin Cîțu nu a simțit că paharul de coniac s-a răcit și că sticlele s-au golit.

La rândul său, actualul lider liberal, Florin Cîțu, a menționat că Ludovic Orban uită ce vorbește la “dezbateri protocolare”.

Concluzia este una simplă: consumator la consumator nu-și scoate ochii.

Totuși, este recomandat ca în astfel de discuții politice să nu îl aprobi prea des pe interlocutorul din fața ta, mai ales cât timp mai există o barieră de sticlă între voi.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare