HomeSocialD'ale cetateanuluiAvertisment pentru pensionari: coronavirusul se transmite și prin intermediul...

Avertisment pentru pensionari: coronavirusul se transmite și prin intermediul sâmburelui de cireașă!

Cercetătorii și epidemiologii români avertizează asupra unui fenomen extrem de periculos, apărut în aceste zile, și care poate duce la o explozie a focarelor de coronavirus, avertizând asupra faptului că temutul SARS-COV-2 este extrem de contagios și se poate transmite și prin intermediul sâmburilor de cireșe.

”Vreau să atrag atenția asupra unui fapt extrem de îngrijorător! Chiar dacă purtați mască și mănuși, să nu credeți că nu puteți lua coronavirusul dacă plimbați de la unii la alții sâmburii supți de cireșe. Faceți un efort, rămâneți mai bine restanți o lună la întreținere sau apelați la un CAR pentru a vă cumpăra câteva grame de cireșe, dar nu dați curs, pe sănătatea voastră și a celor din jur, ofertelor tuturor speculaților din piețe!”, a făcut apel și doctorul Radet Calafat, șeful DSP (Departamentul pentru Sănătatea Pensionarilor) București.

Semnalele autorităților, alertate de posibilitatea extinderii pendemiei, vine după ce comercianții din Capitală au apelat la tot felul de oferte năstrușnice, în această perioadă, pentru a facilita și accesul personaleor fără posbilități la prețioasele fructe de mai, cele mai periculoase fiind ofertele de cireșe second – hand pentru pensionari, în fapt niște cantități de sâmburi reciclați în sistem buy back de la consumatorii inițiali, mai cu dare de mână.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare