AcasăSocialD'ale cetateanuluiRomân în Cartea Recordurilor, după ce a reușit să...

Român în Cartea Recordurilor, după ce a reușit să escaladeze ROBOR și inflația din țara noastră

Un român a intrat în Guinnes Book of Records, după ce a reușit să escaladeze indicele ROBOR la trei luni, după care se calculează ratele la majoritatea creditelor românilor, și inflația din țara noastră.

Cetățeanul a reușit să își înfigă creditul în vârful priorităților, răzbind foamea, frigul din locuință și alte obstacole ce i-au fost întinse până la vârful datoriilor.

Românul a recunoscut că nu ar fi reușit fără mai bine de treizeci de ani de antrenament în astfel de situații limită, chiar aici în România.

Antrenamentul a jucat, într-adevăr un rol decisiv în realizarea performanței, dar escaladarea vârfului ROBOR, care s-a aflat într-un continuu proces de înălțare nu ar fi fost posibilă fără un echipament adecvat.

Astfel, conaționalul nostru s-a echipat cu pantaloni rupți în partea posteriorului și cu o haină roasă în coate, prevăzută cu petice care să mențină constantă temperatura corpului.

De asemenea, sportivul de zi cu zi s-a încălțat cu pantofi care să-i permită utilizarea degetelor și un contact perfect al tălpii piciorului cu solul.

Doar cu un astfel de echipament și cu ani buni de cantonament în condiții extreme, în România, conaționalul nostru a reușit să atingă vârful de astăzi al ROBOR, în aplauzele băncii comerciale care l-a încurajat mereu să meargă mai departe, până la atingerea obiectivului.

Chiar și după această performanță, românul nostru nu se va odihni.

ROBOR îi va scoate în cale noi culmi pe care va fi nevoit să le escaladeze, fie că este sau nu suficient de pregătit.

 

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare