HomeSocialEt si cetera socialaCum să faci sex la birou dacă vrei să...

Cum să faci sex la birou dacă vrei să vezi și tu, măcar o dată, cât de marfă e un concediu de maternitate?

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor sarcina și copiii apăruți în timpul mariajului sunt un fapt comun, pentru multe dintre femeile acestui secol, și în special pentru corporatistele căsătorite cu serviciul, procesul de a rămâne însărcinată poate fi un calvar lung și dificil. Iată câteva sfaturi utile pentru a vă asigura că și dumneavoastră veți putea concepe rapid și ușor:

1. Este important să alegeți un partener sexual pe care îl știți că este fertil și capabil să aibă copii. Exemple:  Cristi Borcea, dacă aveți pile la penitenciar, Liviu Dragnea (în aceleași condiții) sau chiar Petre Roman (în cazul ultimului ar cam trebui să vă grăbiți)

2. Abordează sexul ca pe o ședință cu departamentul de conducere și completează-l cu o detașare robotică de două ori pe zi.

3. Nu uitați că răbdarea este esențială: într-un an calendaristic, o corporatistă sănătoasă va trebui să facă sex măcar o dată pe lună pentru a rămâne însărcinată.

4. Încercați să nu vă gândiți la bugetul pe care îl aveți de finalizat în timp ce vă pregătiți pentru sex, nici la pandemia de coronavirus din lume și nici la ziua de naștere a șefului.

5. Nu uitați să-i amintiți partenerului, dacă e tot un coleg corporatist, de birou, că masca de protecție cu efect prezervativ trebuie ținută pe capul de sus!

6. Dacă nu puteți concepe un copil nici după 12 luni de încercări, renunțați. Înseamnă că acesta e modalitatea naturală  de a vi se spune că onor corpul dumneavoastră este un frigider inospitalier, iar sufletul vostru negru și rece nu a fost niciodată destinat să simtă dragoste maternă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare