AcasăSportCurling si alte sporturiJO 2024 - Ceremonia de închidere va fi și...

JO 2024 – Ceremonia de închidere va fi și mai frumoasă!

Ceremonia de Deschidere: Am vibrat cu stil

Ah, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Un spectacol atât de vibrant, încât am vibrat toți – fie de emoție, fie din cauza boxelor prea puternice. Organizatorii au promis un show de neuitat, și într-adevăr, au reușit să ne lase cu gurile căscate. Cine ar fi crezut că se poate lua în derâdere Cina cea de Taină, în direct, în fața unei audiențe globale? A fost momentul perfect pentru a transforma un act sacru într-un sketch de stand-up.

Travestiți și testicule: O combinație explozivă

Și dacă asta nu era suficient, am fost tratați cu un spectacol de travestiți care a dus totul la un nou nivel. Unul dintre aceștia, în toată splendoarea lui, a avut un mic accident de garderobă – testiculele lui au devenit vedetele serii, mai ceva decât orice sportiv medaliat. Am vibrat, am râs și ne-am frecat ochii în necredință.

Creșterea animalelor: în toată Franța, vacile sunt electrificate de liniile de înaltă tensiune

În timp ce noi ne distrăm pe seama show-urilor olimpice, vacile din Franța trăiesc un adevărat thriller electric. Liniile de înaltă tensiune aduc un pic de „magie” în viața lor, făcându-le să danseze involuntar sub curenți electrici. Poate că acesta este secretul brânzeturilor franțuzești:Voilà, adevărata artă modernă!

Așteptări la ceremonia de închidere

Dacă ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 ne-a luat prin surprindere cu un spectacol “testicular” în direct, ne putem aștepta ca ceremonia de închidere să fie și mai memorabilă! Cine știe, poate vom asista la o paradă de atleți iubitori de vaci și extrem de excitați de brânza franțuzească sau la noile modele de scaune menite să vibreze dosurile celor plictisiți de drame! Și, desigur, un foc de artificii care să proiecteze pe cer cuvintele „Oops, am făcut-o din nou!”, în onoarea incidentului memorabil.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare