HomeStiriAdrian Enache: „Sunt dezamăgit că nu am fost chemat...

Adrian Enache: „Sunt dezamăgit că nu am fost chemat ca solist în trupa Iris”

Dezamăgit de faptul că nu se câștigă bine din muzică în România, Cristi Minculescu a declarat că, începând cu data de 3 septembrie 2012, va înceta să mai cânte în trupa Iris, grup de rock în cadrul căruia a cântat timp de 32 de ani. Mulți spun că a fost atât de impresionat de colaborarea cu Puya, încât dorește să se lanseze pe partea comercială a industriei, fiind atras de viața de club, hiturile verii și colaborările cu arhicunoscuții ciorapări.

Membrii trupei Iris au căutat un alt solist și s-au oprit asupra lui Toni Șeicărescu, alți artiști români fiind dezamăgiți că n-au fost luați în consideraţie. Adrian Enache și-a manifestat supărarea pe Facebook, unde a postat un mesaj foarte dur: „Eu sunt cool, eu sunt dur și sunt pe stil cu Iris. Unde mai pui că am și dansul la mine, care mă face rock. Nu știu de ce, nu știu cum, dar dacă ajungeam în trupa Iris eram zilnic la Corina Chiriac în emisiune. Păcat… mare păcat”.

De asemenea, și Fuego a fost dezamăgit de alegerea făcută de membrii Iris, el fiind sigur că era nevoie de un aer nou, un suflu tânăr, virgin, pur și neprihănit. „Vă rog să vă imaginați cum ar fi sunat piesa mea cu bradul, pe rock”, a ținut să menționeze Fuego.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare