AcasăActualitateLocalȘi Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu

Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de rochii trebuie să-și poarte crucea, indiferent cât sunt de căsăpite.

Teodosie nu a făcut altceva decât să împărtășească din propria experiență.

Indiferent cât de mult ajunge să-i atârne roba, el trebuie să tacă și să-și ducă crucea, în timp ce bărbatul său, exagerat de prea fericitul patriarh Daniel, îi aplică lovitură după lovitură.

În cazul lor nici nu poate fi vorba de violență domestică, având în vedere că în acest mediu se fură ca-n codru.

Precum Teodosie cu Daniel, așa va trebui să reziste și recent numitul europarlamentar Luis Lazarus în partidul cu mult SOS, dar fără pic de bun gust, al senatoarei Diana Șoșoacă.

Chiar dacă Șoșoacă îl mănâncă de viu, Lazarus va trebui să-și respecte bărbatul din partid și să-și ducă până la capăt crucea.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare