AcasăPoliticCascada de brânză și fântâna de must: Comedia prezidențială...

Cascada de brânză și fântâna de must: Comedia prezidențială a anului cu Șoșoacă și Simion

Diana Șoșoacă: George, ce părere ai despre ultimele sondaje? Se pare că am cam speriat electoratul cu ideile noastre.

George Simion: Diana, stai liniștită! Noi suntem aici să salvăm România, nu să fim populari. De altfel, cum ți se pare noua mea campanie? „Simion, salvatorul națiunii” are un ring destul de bun, nu?

Diana Șoșoacă: Sigur, George, dar eu cred că ar trebui să ne axăm pe subiecte mai „pământene”. De exemplu, ce ai zice să protestăm împotriva pufuleților cu aromă de pizza? E clar o conspirație internațională să ne deturneze gusturile!

George Simion: Hmm, interesant punct de vedere, Diana. Dar eu cred că ar trebui să ne concentrăm pe chestii mai serioase, cum ar fi… hai să vedem, păpușile voodoo din Parlament!

Diana Șoșoacă: Voodoo? George, te-ai uitat prea mult la filme. Eu zic că ar trebui să ne apucăm să ne construim propriile noastre statui! Imaginează-ți: o statuie cu mine și una cu tine, pe fiecare colț de stradă!

George Simion: Diana, dacă e vorba de statui, sunt pentru! Dar eu vreau să fie din ciocolată, ca să ne iubească și mai mult copiii.

Diana Șoșoacă: Ciocolată? Asta e prea mainstream, George. Eu propun statui din brânză de burduf! Original și tradițional, ca noi.

George Simion: Bună idee, Diana! Să nu uităm și de o fântână arteziană cu must, pentru a celebra tradițiile noastre dacice!

Diana Șoșoacă: Perfect, George! Și în loc de alegeri, putem organiza un mare concurs de mâncat mici. Cine mănâncă cei mai mulți, câștigă!

George Simion: Așa da! Nimeni nu poate rezista micilor. Diana, cred că avem un plan câștigător. Hai să ieșim pe teren și să-i impresionăm!

Diana Șoșoacă: Absolut! România, pregătește-te pentru schimbare! Vine echipa Șoșoacă-Simion!

George Simion: Și nu uitați, statui de brânză și fântâni cu must pentru toți!

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare