HomeActualitatePost-alegeri 2014: Olguța Vasilescu și Liviu Dragnea vor să...

Post-alegeri 2014: Olguța Vasilescu și Liviu Dragnea vor să le dea diasporenilor România înapoi

După modelul Olguței Vasilescu, care a invitat Diaspora să vină în Dolj să-și ia țara înapoi, promițând că le va pune tuturor terenuri la dispoziție, Liviu Dragnea a lansat aceeași ofertă pentru Teleorman. Viceprim-ministrul speră într-o relansare a turismului local, aflat în prăbușire liberă imediat după încheierea alegerilor libere:

"Este dramatic că, după ce am depășit în zilele de votare afluența turistică din Brazilia, ne confruntăm acum cu o totală lipsă de interes din partea vizitatorilor. Domnul Ponta bănuiește o intervenție de la Cotroceni, de unde Băsescu a coordonat și afluxul de turiști spre diaspora ce a înclinat, ca și în 2009, balanța de partea dreptei. Personal, confirm concluziile Premierului, chiar Teleormanul fiind invadat de autocare supraaglomerate, cu numere de Sibiu. Ofer și eu, la fel ca doamna Olguța, toate condițiile pentru diasporenii dispuși să pună umărul la dezvoltarea județului. Avem o criză acută în ocuparea locurilor de muncă, localnicii preferând liber-profesionismul ajutoarelor sociale binemeritate. Secretara mea vă va pune la dispoziție lista locurilor disponibile, dimpreună cu toate lămuririle necesare".

Confirmăm că secretara a procedat așa cum a dorit dl. Dragnea, ca întotdeauna. Iată lista completă:

1. Administrația Cimitirelor:
 
300 posturi libere la Divizia "Agenți electorali de sezon", în nomenclatorul clasic – gropari. Nu se cer CV, referințe și acte de studii. Diploma de Bacalaureat Profesional constituie un avantaj, ca și experiența anterioară în săparea șanțurilor cu carte de muncă. Este obligatorie o rezistență psihică perfectă, necesară în momentele întâlnirii cu electorii pe care îi vor dezgropa.

250 posturi la secția "Pomeni, Parastase și Reînvieri electorale", având, de asemenea, caracter sezonier și plata la procent din încasări. Vechimea în activitate se premiază din start cu un bonus la angajare, acordat în parteneriat cu Mitropolia județului.

2. Servicii Locale patronate de Consiliul Județean:

150 posturi împingători-trăgători plutași pe perioada inundațiilor. Aspiranții trebuie să țină cont că vor lucra în condiții excepționale și este obligatorie o condiție fizică ireproșabilă. Experiența anterioară în serviciile de Salvamar, Pompieri sau intervenții în caz de dezastre constituie un atu suplimentar.

500 conducători de autobuze, cu vârful de activitate tot în perioada alegerilor. Cei admiși vor trebui să cunoască bine itinerariile naționale, fără a folosi dispozitive electronice indicatoare ale locațiilor și care pot fi, la rândul lor, localizate sau bruiate. Se va plăti în funcție de kilometraj, numărul pasagerilor transportați și rezultatele scrutinurilor.

3. Servicii oferite personal de dl. Dragnea:

100 oameni de ordine în reședințele dlui viceprim-ministru, cu sarcini în întreținerea piscinelor, acoperișurilor, crescătoriilor de animale și a terenurilor cultivate. Condiții: experiență militară, de protecție și pază, mercenariat internațional pe filiera Legiunii Străine, MPRI ori BAPSC. Plată excepțională, în mână și în condiții de totală confidențialitate.

Un număr nedefinit de posturi în primăriile locale, acolo unde rudele primarilor au trecut, în mod natural, în rândurile votanților fideli de pe lumea cealaltă. Retribuția la mica înțelegere, fără implicarea autorităților județene. Considerăm că vor fi și cele mai atractive oferte pentru cei plecați în străinătate, unde e tot un fel de lume cealaltă pentru România. Vă așteptăm pe toți cu drag, veniți să vă luați România înapoi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare