AcasăActualitateBiden și-a amintit de vechii săi colegi de școală:...

Biden și-a amintit de vechii săi colegi de școală: Napoleo, Lenin, Tito, Ceașcă etc. Iliescu: Ce-a îmbătrânit și ăsta!

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Joe Biden, a mai avut câteva revelații, după ce a fost vizitat de fostul său omolog francez, tânărul Francois Mitterand, pe toate mărturisindu-le actualului șef de stat din Hexagon, Emmanuel Macron, fin admirator de persoane trecute prin viață, pasibile colege de clasă ale primului om ținut printre noi la Casa Albă.

Joe Biden l-a întrebat pe Emmanuel Macron și de starea de sănătate a foștilor săi colegi de legiune străină Jack și Rac, despre care auzise recent că au trecut pe la Palatul Elysee.

Președintele SUA așteaptă oricum o confirmare de la francezul său de încredere din copilărie, Napoleon Bonaparte.

Biden l-ar fi întrebat și pe președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, dacă Napoleon se mai află pe la ei prin țară și dacă Lenin și Tito, colegii săi de grădiniță, se mai au bine prin Europa.

Dar infantilul Volodimir Zelenski i-a stricat relațiile lui Biden cu URSS.

Joe Biden l-ar fi întrebat și pe președintele României, Klaus Iohannis, ce mai face prietenul americanilor, Nicolae Ceaușescu, dar actualul șef de la Palatul Cotroceni se ascunde după șapca primită de la precedentul președinte al SUA, Donald Trump.

Singurul președinte român cu trei mandate după anul 1989, Ion Iliescu, este dezamăgit că tovarășul Joe Biden pare să-și pierdut luciditatea de tânăr.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare