AcasăActualitateRăzboiul din Israel schimbă pomenile electorale în România: Excursiile...

Războiul din Israel schimbă pomenile electorale în România: Excursiile în Țara Sfântă, date pe mici de la (O)BOR

Conflictual armat din Israel dă peste cap strategiile de campanie electorală ale marilor partide politice din România.

Președintele Partisului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a consultat cu exagerat de mult prea fericitul patriarh Daniel, concluzionând că partidul-stat va trebui să renunțe la excursiile în Țara Sfântă pentru enoriașii votanți, cel puțin temporar.

Șeful Bisericii Ortodoxe Române (BOR) le primarilor din teritoriu și preoților aserviți acestora să renunțe momentan la excursiile pe bani publici în Israel, optând – cu aceeași sursă de finanțare, pentru excursii în minunata capitală a țării noastre, cu degustarea renumiților mici binecuvântați de la O(BOR) și cu popas de o donație la Catedrala Națională.

Daniel speră doar ca războiul din Israel să se sfârșească înainte de Paște, ca să nu fim nevoiți să aducem lumină de la Israel cu racheta balisticlă.

Premierul Marcel Ciolacu a explicat că nu va aduce gratuit românii rămași în Israel cu Compania Națională de Transport Aerian TAROM S.A., în primul rând, pentru că PSD este o formațiune ce întotdeauna a preferat turismul electoral cu autocarul, nu cu avionul, pentru a fi evitate orice turbulențe la rezultatele partidului-stat din alegeri.

În plus, la fiecare bilet de 350 de euro pe ruta Ierusalim – Otopeni, TAROM le oferă gratuit pasagerilor câte un ambalaj de biscuiți.

Ilustrație: Marian Avramescu

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare