HomeActualitateAdevăratul mesaj al Cameliei Voiculescu către angajații Intact

Adevăratul mesaj al Cameliei Voiculescu către angajații Intact

Pe toate site-urile circulă mesajul Cameiliei Voiculescu adresat angajaților Intact. Să nu-l citiți, e fals. Avem noi varianta bună a scrisorii. Drept urmare, citiți cu atenție ce e în paranteză, că acolo e adevărul. Iată și mesajul:

Dragi colegi,
(Sclavi nesemnificativi)

În cei 20 de ani de muncă, în care am câștigat cu seriozitate și profesionalism încrederea publicului din România, în care am depășit nenumărate atacuri din partea celor care nu înțeleg că nu toți pot fi numărul 1, am devenit imuni la tentativele celor care încearcă să câștige la masa verde ceea ce nu reușesc prin abordări corecte. Fiecare astfel de încercare ne întărește.
(În cei 20 de ani de frecat banana în firma lui tata, în care am reușit, cu seriozitate și profesionalism, să păcălim publicul cretin din România, în care am desfășurat nenumărate atacuri împotriva celor care nu înțeleg cum poți să ajungi prin șantaj numărul 1, am devenit imuni la tentativele celor care încearcă abordări corecte. Fiecare astfel de naiv ne-o întărește.)

Familia este, pentru cei mai mulți dintre noi, locul în care ne simțim motivați și împliniți. În acest spirit de familie, a fost creată, acum 20 de ani, Antena 1. Sunt 20 de ani în care am construit împreună cea mai importantă televiziune făcută de români pentru români.
(Familia este, pentru mine, locul în care mă simt motivată să mă împlinesc. Pentru interesele acestei familii, am creat, acum 20 de ani, Antena 1. Sunt 20 de ani în care ați construit împreună cea mai importantă sursă de venit pentru familia mea constituită din cetățeni români.)

Ați demonstrat că sunteți o echipă puternică, iar rezultatele muncii voastre sunt apreciate zilnic de milioane de oameni. Am încredere în voi, în forța voastră de a continua să excelați în ceea ce faceți.
(Ați demonstrat că sunteți o echipă puternică, iar rezultatele muncii voastre se regăsesc zilnic în milioanele de buze de pe fundul lui tata. Am încredere în buzele voastre, în forța lor de penetrare, și în faptul că veți excela în ceea ce faceți.)

Ne-am asumat responsabilitatea de a oferi telespectatorilor noștri informații corecte și vom continua să o facem.
(L-am angajat pe Gâdea.)

Vă mulțumesc pentru că împreună am reușit să formăm o familie și pentru felul în care vă faceți meseria.
(Vă mulțumesc că împreună ați reușit să formați o avere în jurul familiei mele.)

Cu sinceritate, Camelia Voiculescu
(Cu sinceritatea lui tata, Camelia Voiculescu)

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare