AcasăActualitateDonald Trump, tu nici nu știi, cât de prost...

Donald Trump, tu nici nu știi, cât de prost poți să devii

Venit la putere pe voturile șoșonarilor cu ceafă roșie de la ei, Donald Trump promitea încă din campanie să fie un Hitler mai așa, pe portocaliu, și fără mustață, că probabil nu-i place doamnei Melania să fie gâdilată la raton. Acum, când s-a văzut deja președinte, a devenit de-a dreptul xenofob. Ori i-a scuipat ospătarul ăla de Dragnea în ciorbă, când l-a servit la masă, și o fi luat microbul naționalismului pesedist, ori a luat-o razna de tot și mare minune de nu l-o trimite Congresul la psihiatru cât de curând. Cert este că lui Donaldică-minte-mică i s-a pus pata rău pe imigranți, interzicând intrarea în Statele Unite a cetățenilor din șapte țări, majoritar musulmane. Evident, printre țările astea nu se numără și Arabia Saudită, una dintre cele mai cumplite dictaturi și focare de terorism din lume – clanul Bin Laden și alți teroriști vestiți de aici provin. Și câtă vreme Trump o să se bată pe burtă cu șeicii saudiți, partenerii lui de afaceri, nici n-o să se numere. Păi ori suntem patrioți, ori nu mai suntem, suckerilor!

Problema e că America nu e un fel de Teleorman cu ceva mai mulți proști, ci o democrație autentică, iar ordinul lui Trump a fost deja aruncat de la coș de mulți judecători. Unde mai pui că arogantul ăsta portocaliu și-a pus în păr toată intelighenția americană, companii precum Facebook, Twitter și Inter protestând vehement față de decizia lui nazistă. Ai mare grijă, tovarășul Trump, mai ales cu Feisbucu ăla, că ăla l-a distrus și pe chelneru lu matale, Liviu Dragnea, dar și pe un picolo numit Victor Ponta, care a fost mai înaintea lui.

Și tot balamucul ăsta se întâmplă știți de ce? Pentru că acum vreo două secole unul, Lincoln, s-a gândit să dea drumul la sclavi, dar nu i-a trecut prin minte să oprească imigrația. Că, dacă oprea imigrația, nu mai veneau strămoșii lui Trump, austrieci la bază, să se stabilească în America și să devină nababi imobiliari. Încă și Nixon sau Reagan puteau lua decizia asta și ce mai făcea atunci Trump? De unde-și mai lua el neveste cehoaice sau slovene? Eh? Era nevoit să ia în căsătorie vreo americancă nițel mai îngustă ca frigiderul și pentru aia n-ar mai fi avut niciun chef să facă pe machoman-ul cu toată planeta!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare