HomeActualitatePilotul de avioane de pasageri prins după 20 de...

Pilotul de avioane de pasageri prins după 20 de ani fără diplomă avea permisul luat pe bune la Pitești!

În timp ce în România fac furori medicii falși, doctorii și mai falși plus politicienii exagerat de falși, în alte țări din lume apar cazuri de falși clarvăzători, de exemplu, ori falși comandanți de aeronave care, ce coincidență, au legătură într-un fel sau altul tot cu România.

Un pilot din Africa de Sud a efectuat zboruri mai bine de două decenii, fără să fi participat vreodată la un curs care să-i asigure o diplomă. Bărbatul a fost descoperit după un incident produs în timpul unei curse pe ruta Africa de Sud-Germania. Aflat la manşă, el a efectuat în aer manevre care i-au dat de gândit echipajului, încercând cu disperare să întoarcă cu frâna de mână la momentul la care culoarul de zbor a fost intersectat de un stol de păsări migratoare. De asemenea, responsabilii companiei aeriene au observat că, de mai multe ori, după curse de noapte, pilotul obișnuia să plece cu avionul acasă, pretextând că nu circulă niciun Cobălcescu până în zona în care el locuiește, a doua zi întorcându-se cu aeronava zgâriată, vopsită cu spray-ul auto și cu cauciucurile tăiate, vezi Doamne pentru că nu avusese mărunt pentru parcagiu iar acesta s-ar fi răzbunat pe aparat.

Investigat, și intrigat deopotrivă. bărbatul a recunoscut totul și a povestit cum a ajuns performanța de a pilota avioane de pasageri 20 de ani fără diplomă. Opinia publică a putut afla, astfel, că omul este unul dintre puținii deținători de carnete de conducere luate pe bune la Pitești, la începutul anilor 90, în perioada în care se afla la studii în România. Permisul său de Mobre, MiniMobre, Hoinare, Jawe și alte Minskuri a fost suficient pentru a obține, la socri, în Botswana, un alt permis de conducere pentru avioanele cu prafuri, autoritățile considerând că sintagma ”categoria A” înseamnă ”categoria Avioane”, iar de la Antonovuri An2 în Botswana până la Boeing 737 în Africa de Sud nu a mai fost decât un pas.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare