AcasăActualitateLocalChiliman, dezgropat din panseluțe pentru a preveni olifirea lui...

Chiliman, dezgropat din panseluțe pentru a preveni olifirea lui “Geoge Tuță”

Ilustrație: Marian Avramescu

Partidul Național Liberal (PNL) l-a dezgropat pe fostul edil Andrei Chiliman de sub un rond de flori cu panseluțe de mii de euro, ca în vremurile lui bune de mandat și l-au plantat prin piețele din sectorul 1.

Scopul reactivării edilului care a ridicat banala panseluță la nivel de comoară are ca scop ridicarea în sondaje a candidatului coaliției PSD – PNL pentru funcția de primar al sectorului 1, George Tuță.

Problema e că Tuță e mai ofilit decât Chiliman la aparițiile în fața cetățenilor.

Greu ca Andrei Chiliman să-i înflorească imaginea lui Tuță, cât timp nici colegii săi de partid par să nu știe cum îl cheamă.

Ei îi spun “Geoge”, din câte am putut vedea.

În orice caz, liberalii sunt deschizători de drumuri.

În cazul în care coaliția se va rupe și la nivel de sector, Partidul Social Democrat (PSD) l-ar putea scoate pe străzi pe Ion Iliescu, în vederea susținerii lui Daniel Tudorache, după modelul tandemului Tuță – Chiliman.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare