AcasăActualitateLocalChirica îl vede pe Ciucă urmaș al marilor figuri...

Chirica îl vede pe Ciucă urmaș al marilor figuri istorice: Adevărat făuritor al urinii vărsate de PSD. VIDEO

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a mărturisit public, la 165 de la Unirea Principatelor Române, ce a făcut el în școală pe manualul de Istorie.

Se pare că edilul Iașului a participat la prea multe ședințe de terapie cu Gurul Bivolaru, iar de la cantitatea însemnată de licoare magică băută, a ajuns să-l vadă pe Carol I extrem de precoce.

Emoționat de semnificația evenimentului pentru capitala din inima Moldovei, Chirica a confundat reprezentanții regalității române cu președinții de acum Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Klaus Iohannis, care sunt adevărații făuritori ai “urinii”, care mai este cunoscută și sub denumirea de coaliția de guvernare Partidul Social Democrat – Partidul Național Liberal, cu o picătură de Uniune Democrată a Maghiarilor din România, vărsată toată cu găleata în Palatul Victoria, în Casa Poporului, prin ministere și agenții naționale.

Chirica a vrut de fapt să-i explice generalului președinte al PNL, Nicolae Ciucă, ce a ajuns partidul său în coaliție cu PSD.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare